Tarih: 10.02.2019 13:57

Gaziler’den Niğdelilere tebrik ziyareti GÖLCÜK İÇİN BİRLİK VE BERABERLİK

Facebook Twitter Linked-in

Gaziler’den Niğdelilere tebrik ziyareti

GÖLCÜK İÇİN BİRLİK VE BERABERLİK

Geçtiğimiz Aralık ayı’nda gerçekleştirilen Gölcük Niğdeliler Derneği Olağan Kongresi’nde yeni başkan Yaşar Özcan seçilmişti. Başkan Özcan’a tebrik ziyaretleri sürüyor. Geçtiğimiz Cuma günü Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan ve Gaziler Başkan Özcan’ı ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Özcan, ‘Aldığımız bayrağı en güzel yere taşımak en öncelikli hedefim’

Ziyaret dostça ve sıcak bir ortamda gerçekleştirilirken, Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Yaşar Özcan, kendilerini ziyaret eden Arslan ve Gazilere teşekkür etti. Derneklerinde bir bayrak değişiminin yaşandığını ve görevi devraldığını ifade eden Başkan Yaşar Özcan, ‘Siz değerli Gazilerimizin ziyaretinden mutluluk duydum. Bugün sizleri ağırlamaktan onur duyuyorum. Gazilerimiz her zaman bizim başımızın tacıdır. Bizler derneğimizin Olağan Kongresini gerçekleştirdik ve değerli Cumali Özcan kardeşimden görevi devraldık. Beni dernek başkanlığına layık gören tüm dernek yönetimime teveccühlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Yeni dönemimizde de aldığımız bayrağı en güzel yere taşımanın hedefindeyim. Siz değerli Gazilerimize de yaşamlarınızda mutluluk, huzur ve sağlık diliyorum’ dedi.

Gaziler Başkan Özcan’ı tebrik etti

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, ziyaret isteklerini kırmayan Başkan Özcan’a ve Yönetimine teşekkür ederek, yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —