Tarih: 05.11.2023 12:06

Gazilerimizden ilçemizdeki İki Okulda Cumhuriyet Söyleşisi ‘SİZLER ÜLKEMİZİN GELECEĞİSİNİZ’

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan ve Kıbrıs Gazisi Münür Dörtyıldız, Cumhuriyetimizin 100. Yıl dönümü münasebetiyle ilçemizde iki okulda öğrencilerle bir araya gelerek bir söyleşi gerçekleştirdi.

Öğrencilerle bir araya geldiler

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan ve Kıbrıs Gazisi Münür Dörtyıldız ilçemizdeki okullarda öğrencilerle bir araya gelerek bir Cumhuriyet söyleşisi gerçekleştirdiler.

İlk adresleri Değirmendere Şehit Cengiz Topel İlkokulu oldu

Gazilerimiz Mehmet Arslan ve Münür Dörtyıldız’ın ilk adresi Değirmendere Şehit Cengiz Topel İlkokulu oldu. Burada öğrencilerle bir araya gelen Arslan ve Dörtyıldız, öğrencilere Gazilik ve Önemi üzerine söyleşi gerçekleştirdiler. Değirmendere Şehit Cengiz Topel İlkokulu Müdürü  Güney Yılmaz,öğretmen ve öğrencilerin katılım gösterdiği söyleşinin sonunda, Gazilerimiz Arslan ve Dörtyıldız misafirperverlikleri için okul yönetimine ve öğrencilere teşekkür ettiler.

Ömer Seyfettin Ortaokulu öğrencileri ile bir araya geldiler

Geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirdikleri ziyaret ve söyleşileri pandemi nedeniyle bir süre ara veren Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan ve Kıbrıs Gazisi Münür Dörtyıldız’ın Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında bir diğer ziyareti de Ömer Seyfettin Ortaokulu oldu. Burada öğrencilerle  bir araya gelen Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan ve Kıbrıs Gazisi Münür Dörtyıldız, Gazilik ve Önemi üzerine söyleşi gerçekleştirdiler. Okul Müdürü Hakkı Şimşek ,öğretmen ve öğrencilerin katılım gösterdiği söyleşi sonunda Başkan Arslan, misafirperverliklerinden ötürü okul yönetimi ve öğrencilere teşekkür ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —