Tarih: 31.07.2017 13:37

GBHL 2017-2018 Eğitim- Öğretim’e hazır

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizin ilk lisesi olma özelliği taşıyan Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi yaz dönemini tadilat yaparak geçirdi. Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu’nun desteğiyle okul 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılına hazırlanıyor.

Okulun bütün iç cephe boyası yapıldı

Her sene olduğu gibi bu sede de okulların kapanması ile bir çok okul yönetimi yaz tatilini tadilat yaptırarak geçirme kararı aldı. Bu okullardan biride Gölcük’ün ilk lisesi olma özelliği taşıyan Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi oldu. Okul eski mezunlarından Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu’nun destekleriyle okulun bütün birimlerinin iç çephe boyası yapıldı.

Kalaç, ” 6 sene içinde okulun bütüm birimlerini yenilemeye çalıştım”

Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi Müdürü Zeki Kalaç,” 6 yıldır görev yaptığım okulda her sene bir bölümü tadilat yaptırmaya çalışıyoruz. Bu sene de okulumuzun tüm birimlerinin iç cephe boyaları yapıldı. Bu konuda bize en büyük desteği okulumuzun eski mezunlarından Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu  çok büyük destek verdi. Kendisine bu konuda çok teşekkür ediyoruz. Okulumuzda geçen sene kapılarımız değişmişti ve çatı aktarımı yapıldı. Ondan önce ki sene de bütün tuvaletlerimiz yenilenmişti. Yine Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu’nun desteğiyle geçen sene okulumuzun dış cephe montolama işlemi yapılmıştı. Okulumuz Gölcük’ün en eski lisesi ve doğal olarak bakıma ciddi derecede ihtiyacı olan bir okuldu ve yaptığımız bu tadilatlar ile okulumuz yenilenmiş oldu. Bu bağlamda okulumuz bu sene ki tadilatı ile 2017-2018 Eğitim- Öğretim yılına hazırız” dedi.




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —