Tarih: 05.10.2019 11:21

Gece geç saatlerde meydana gelen fırtına GÖLCÜK BELEDİYESİ KAPALI YÜZME HAVUZU’NUN ÇATISI UÇURDU

Facebook Twitter Linked-in

Gece geç saatlerde meydana gelen fırtına

GÖLCÜK BELEDİYESİ KAPALI YÜZME HAVUZU’NUN ÇATISI UÇURDU

Gece geç saatlerde meydana gelen aşırı yağmur ve fırtına ilçemizde oldukça etkili olurken Gölcük Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu’nun çatısı uçtu. Olayın gece geç saatlerde meydana gelmesinden dolayı olayda yaralanan kimse olmazken Kapalı Yüzme havuzu tadilata alındı.

Yaralanan olmadı

Gölcük Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu’nun çatısı gece saatlerinde etkili olan yağmur ve fırtına nedeniyle zarar gördü. Aşırı fırtına nedeniyle çatıdan kopan parçalar havuzun etrafına yayılırken, olayın gece saatlerinde meydana gelmesi faciayı önledi. yaşanan olayın ardından Gölcük Belediyesi  Bakım İkmal Amirliği Ekipleri, Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri ve Elektrik İşleri Müdürlüğü Ekipleri seferber edildi. Maddi hasar meydana gelen Kapalı Yüzme Havuzu bir süre hizmet veremeyecek.

Çalışmalar başladı

Yaşanan olay sonrasında kısa bir açıklama yapan Gölcük Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi Müdürü Kadir Doğan,  “Dün gece saat 03.00 de yaşanan Fırtına sonrasında Havuzun Otopark tarafındaki çatının üst kısmı zarar görmüş olup sabah 07.00 itibariyle Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Av Ali Yıldırım Sezerin talimatlarıyla Belediyenin ilgili tüm birimlerinin müdahalesiyle çalışmalar başladı. Otopark da bulunan araçlarda herhangi bir zarar oluşmayıp en kısa zaman da tesis hizmetine devam erecektir” dedi.

İsim: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —