Tarih: 28.07.2021 14:40

Geçmiş dönem Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcısı Enes Özgüler, ‘YENİ İL BAŞKANIMIZ YUNUS EMRE KURT’U TEBRİK EDİYORUM’

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te Geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen geçmiş dönem Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcısı aynı zamanda Gölcük Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı’nın yıllarca belirli kademelerinde görev almış olan Enes Özgüler,  Kocaeli Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı olarak atanan Av. Yunus Emre Kurt’u yeni görevinde başarılar dileyerek, tebrik etti.

Genel Merkez tarafından bugün Kocaeli İl Başkanlığı’na atanan Av. Yunus Emre Kurt’u dostları ve partililer hayırlı olsun temennilerini iletiyor. Geçmiş dönem Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcısı, Gölcük Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı’nın yıllarca belirli kademelerinde görev alan Enes Özgüler, yeni MHP İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt için tebrik mesajı yayınladı.

‘Av. Yunus Emre Kurt başkanıma yeni görevi hayırlı uğurlu olsun’

Özgüler, ‘Liderimiz, MHP Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ’nin takdir ve tensipleriyle, Genel Başkan Yardımcımız E. Semih YALÇIN’ın bildirimiyle Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı olarak atanmış bulunan Av.Yunus Emre Kurt başkanıma yeni görevi hayırlı uğurlu olsun, Rabbim Kılıcını Keskin Eylesin. Kocaeli’de Ülkücü Hareket Olarak Başımız Dik Alnımız Ak’ diyerek sözlerine son verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —