Tarih: 21.05.2023 10:51

Geçtiğimiz aylarda yenilenmişti BAKIN NE HALDE

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Eski Garajlar Mevkii İzmit istikamet yönünde yol kenarında bulunan dubalar kırılmış durumda.  Geçtiğimiz aylarda yenilenen dubaların kırılması tepki çekiyor.

Bir türlü son bulmuyor

Gölcük genelinde hatalı parkı önlemek adına monte edilen dubalar takıldıktan kısa bir süre sonra zarar görmeye devam ediyor. İlçe genelinde hatalı parkı önlemek adına hayata geçirilen beton, demir ve plastik dubalar kısa bir süre sonra zarar görmesi vatandaşları da oldukça rahatsız ediyor. Gölcük Eski Garajlar Mevkii İzmit istikameti yönünde yol kenarında bulunan dubaların hepsi zarar görerek, kırıldı.  Geçtiğimiz aylarda yenilenen dubaların hepsinin kırılması vatandaşların tepkisini çekti. Vatandaşlar dubalara zarar verilmesinin artık son bulunmasını istediklerini ifade ettiler.

Yenilenen dubalarda zarar görüyor

Dubalara zarar verenlere tepki gösteren bazı vatandaşlar, “Gölcük genelinde hatalı parkı önlemek için birçok proje hayata geçirildi ama ne yazık ki her biri kısa sürede zarar görüyor. Eski Garajlar Mevkii, D-130 Karayolu kenarında bulunan bu dubalarda geçtiğimiz aylarda yenilenmiş olmasına rağmen kırılarak, zarar görmüş durumda. Bu dubalara kim zarar veriyorsa parasını da onlar ödesin’ diyerek tepkilerini dile getirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —