Tarih: 09.11.2020 14:06

Gelecek Gölcük’te kadınlar ilk toplantısını gerçekleştirdi

Facebook Twitter Linked-in

Gelecek Gölcük’te kadınlar ilk toplantısını gerçekleştirdi

Gelecek Partisi Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak atanan Yelda Ateş ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Yener Akdeniz de katıldı.

Ateş, ‘Gölcüklü bayanlar olarak ortak paydada buluşmalıyız’

Bir süre önce Gelecek Partisi Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine atanan Yelda Ateş ilçe teşkilatında ilk toplantısını yaptı. İlçe başkanı Kadriye Güner ve İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Yener Akdeniz’in de katıldığı toplantıda bir konuşma yapan Yelda Ateş, “Gelecek ailesi olarak ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Yeni üye kayıtları da yaptığımız bu günün benim için ayrı bir heyecanı yaşadım. Gençlerin çoğunluğu bizleri mutlu etti. İnşallah Kadınlarımız ile siyasete anlam katacağız. Kadınlarımızın bayanlarımızın  sosyal yaşamdan monoton yaşama hapseden , Şiddetin ve 2. Sınıf gören anlayışları birliğimiz ve beraberliğimiz ile güçlü bir gelecek inşası etme yolunda Genel başkanım Ahmet Davutoğlu’nun Gelecek vizyonu çerçevesinde insan insan onuru ve kadınlarımızın onuru ve mutluluğu için geçmişte aldığı sorumluluğu ortaya koyan Sayın Ahmet Davutoğlu, Dışişleri Bakanı olarak hem adalet bakanına hem de aile ve sosyal politika bakanına işlerini öğretecek dağıldı. İstanbul Sözleşmesi düzenleyenler farklı bakanlıklar olmasına rağmen çarpıtarak sanki Sayın Ahmet Davutoğlu hazırlamış Başbakanın yerine değerlendirip onay vermiş gibi gösterilerek Algı yaratıldı. Şimdi tekrar sahipleniyorlar. Buradan bizde uyarıyoruz sözleşmede adalet bakanlığınca tekrardan gözden geçirilerek düzenlenmeli, Kadınlarımızı korumada daha caydırıcı tedbirlerin ve cezaların yasalaşması gerekir. Tekrardan toplantımıza katılan üyelerimize  teşekkür ediyorum. Yeni katılan üye bayanlarımıza tekrardan hayırlı olsun.

Güner, “Artık biz Gölcüklü bayanlar olarak ortak paydada buluşmalıyız”

İlçe Başkanı Kadriye Güner yaptığı konuşmasında, “ İşte aile işte gelecek işte tam demokrat gelecek vizyonunu ailesi.Öncelikle toplantımızı organize eden Değerli kadın kolları başkanıma bizi bu gün yalnız bırakmayan  il kadın kolları başkanıma teşekkür ediyorum.Toplantımızdan önce üyelerimiz ile  önce bilgilendirilerek covid- 19’a karşı evlerinde tedbir alarak sabırla bu günü bekleyen ve katılım sağlayan üyelerimize minnettarım. Parti binamızda girerken maske dezenfektan ve ateş ölçümleri ile de kontrolü altında ilk toplantımızı gerçekleştirmiş olmaktan mutluyum. Evet artık biz Gölcüklü bayanlar olarak ortak paydada buluşmalıyız. Gölcüklü bayanlar için çok eksikler var. Bayanlara özgü hiçbir projenin olmadığı ilçemizde birçok ilçenin faaliyete geçirdiği fitness spor salonları , el sanat Atölyeleri sergi ve satış yerleri gibi sayabileceğim birçok hizmetten mahdum durumda evlerimize hapsedilmiş durumda sosyallikten yoksun hale gelmiş bir gölcük söz konusu yol, Kaldırım hizmetleri mutlak sorunlu yerlerde yapılarak hizmet edilmeli lakin Bizler Gölcüklü bayanlara güzel bir gelecek için canla başla çalışacağız. Tekrardan başkanlarıma üyelerimize, yeni üyelerimizi de kutlayarak sevgilerimi sunuyorum.” dedi.

Akdeniz, ‘Her bakımdan zor bir dönemden geçiyoruz’

Gelecek Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Kader Akdeniz de yaptığı açıklamada, “Gölcük ilçe başkanım Kadın Kolları Başkanım Bu sıcak ortamı bu zorlu ortamda bu organizasyonu buna rağmen birlik içerisinde hareket edildiğinde bu güzel ortamı yakalayarak sizler arasında olmaktan mutluluk duydum.  Öncelikle il Başkanımız Ömer Faruk Başaran ‘ın selamlarını getirdim. Başkanlarımı kutlarım inşallah Hem Gölcük’te hem Diğer ilçelerimizde Gelecek Partisi Kadın Kolları olarak Kocaeli de inşallah hep beraber geleceğe emin adımlar ile Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu ile inşallah güzel bir geleceği inşa edeceğiz.  Partimize katılan yeni üyelerinizi tebrik eder. İnşallah Covid -19’unda bir an önce bitme noktasına gelmesini diliyorum.Tüm gelecek ailesini sevgilerimi sunuyorum.” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —