Tarih: 16.06.2021 10:27

Gelecek Partisi Gölcük’te Düğün törenlerinde buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Gelecek Partisi Kocaeli teşkilatları hafta sonunu düğünlerde geçirdi. Pandemi koşulları nedeniyle uzun süredir ertelenen ve geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen düğün ve nikahlar Gelecek Partilileri bir araya getirdi.

Mutlu bir ömre ‘Evet’ dediler

Gelecek Partisi Kocaeli İl Teşkilat Başkanı Süleyman Aydınlık ile Müzeyyen Aydınlık’ın kızları Sena ile Ayfer-Yakup Bayraktar çiftinin oğulları Furkan bir ömür boyu sürecek birliktelik için ‘Evet’ dediler. Genç çiftin bu mutlu günlerinde yanlarında olan Gelecek Partisi Kocaeli İl Teşkilatı ve partinin önemli isimleri, genç çifte mutluluk temennilerini iletti.

Aşiyan Tesisleri’nde önemli isimler

Gölcük Aşiyan Tesislerinde pandemi kurallarında gerçekleştirilen düğün törenine; Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, genel merkez iletişim başkan yardımcısı Serap Çakır, ilçe başkanları Hasan Arabacı (Gebze), Kağan Demirci (Çayırova), Kadriye Güner (Gölcük), il kadın kolları başkanı Yeşim Yener Akdeniz, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile Aydınlık ve Bayraktar aileleri katıldı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —