Tarih: 10.11.2021 11:58

Gelecek Partisi İlçe Teşkilatı Ağrılılar Federasyonu’nu ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

Gelecek Partisi İlçe Teşkilatı Ağrılılar Federasyonu’nu ziyaret etti

Gelecek Partisi İlçe Başkanı Kadriye Güner, Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır Önderliğinde Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler den Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yunus Küçükpolat, Dilovası İlçe Başkanı Fesih Telli, İl ve ilçe yöneticileri ile birlikte (KADEF) Kocaeli Ağrılılar Dernekler Federasyonu’nu ziyaret ettik.

“Gölcük’ de sosyal, kültürel ve hizmet konuların da başta olmak üzere yanlarındayız”

Gerçekleştirdikleri ziyaret hakkında bilgi veren Gelecek Partisi İlçe Başkanı Kadriye Güner, “ Ziyaretimizde Ağrılı hemşerilerimizin Gölcük’ de sosyal, kültürel ve hizmet konuların da başta olmak üzere yanlarında olduğumuzu ifade ettik. Gölcük’de Ağrılı hemşerilerimizi önemsiyoruz. Gelecek Partisi Gölcük teşkilatlarının her daim yanlarında olduğumu KADEF ‘ in değerli Başkanı Ömer Yıldırım Bey’e ifade ettim.  Misafirperverliğinden dolayı  Teşkilatlarımızdaki ve Gölcük de yaşayan Ağrılı hemşerilerimiz adına teşekkür ederek Gelecek adına istişarelerimiz Ömer başkanımızla her zaman devam edecek” dedi.

“Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum”

İl Başkanı Serap Çakır’ a plaket de sunan KADEF Başkanı Ömer Yıldırım, “Serap Çakır Kocaeli siyasetinin tanınmış güzide siyasetçilerinden. Yeni görevinde  başarılar diliyorum. Dernekler Federasyonu olarak tüm siyasi partilere eşit mesafede olmakla birlikte Federasyon olarak hemşerilerimiz için istişarelere açık olduğumuzu ifade ettik. Gelecek Partisi il başkanı değerli başkan Serap Çakır hanımefendiye İlçe ve il yönetimlerine ziyaretlerinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum. İnşallah hem il başkanlığınızı hem de Gölcük İlçe başkanlığını bizlerde ziyaret edeceğiz. Tekrardan teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —