-
BIST 100
16220,30%0,17
-
DOLAR
44,10% 0,07
-
EURO
51,11% 0,15
-
GRAM ALTIN
7348,78% 0,18
-
Ç. ALTIN
11826,60% 0,00
Gelecek Partisi İzmit’te görev dağılımı tamamlandı
10 Eylül 2023 Pazar günü 2. Olağan Kongresini gerçekleştirerek güven tazeleyen Gelecek Partisi İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar, mazbatasını aldıktan sonra ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı. Uçar, ilk toplantıda görev dağılımlarını da tamamladı.
Uçar, ‘Hem il kongresi, hem büyük kurultay için hazırız’
81 ilde olağan kongre süreçlerinin devam ettiğini vurgulayan Ömer Uçar yaptığı açıklamada, “İl kongreleri de tamamlandıktan sonra 2. Olağan büyük kurultayımız gerçekleştirilecek. Partimizin 4. Kuruluş yıldönümü 12 Aralık’ta. Biz hem il kongresi, hem büyük kurultay için hazırız. Bugünden itibaren teşkilatımla birlikte yerel seçimler için çalışmalara başlıyoruz” dedi.
Gelecek Partisi İzmit İlçe Teşkilatı’nın görev dağılımı şu şekilde oluştu:
İlçe Başkanı Ömer Uçar, Siyasi İşler Başkanı Abdurrahman Berrak, Teşkilat Başkanı Onur Kandemir, Seçim Ve Hukuk İşleri Başkanı Erdal Şahin, Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkanı Şakir Seydioğlu, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Ertan Yılmaz, Sosyal Politikalar Başkanı Feyzanur Dağ, İletişim Başkanı Muhammed Enes Kaçmaz, İnsan Hakları Başkanı Akkan Kılıç, Parti İçi Eğitim Başkanı Serdar Akyıldız, Dış İlişkiler Başkanı Yakup Çınardalı, Araştırma Geliştirme ve Bilişim Başkanı Hüseyin Çınardalı, Kültür ve Sanat Politikaları Başkanı Nuray Liman, Ekonomi Politikaları Başkanı Bilcan Duman, İdari ve Mali İşler Başkanı Yasin Yeşil, İlçe Sekreteri Avukat Feride Beyza Yılmaz, Genel Koordinatör Vural Fidan, Yolsuzlukla Mücadele Komisyonu Yusuf Yalçın, Disiplin Kurulu Başkanı Yusuf Şentürk, Etik Kurulu Başkanı Zafer Çiftçi, Kadın Kolları Başkanı Esra Yeşil.


165 ŞOFÖRE 487 BİN TL CEZA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’IN, PAZARCI ESNAFIYLA YAPTIĞI İFTARA YOĞUN KATILIM
AKTAŞ ÇİFTİ, DONANMA KOMUTANLIĞININ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA DÜZENLEDİĞİ İFTAR KATILDI
VALİ AKTAŞ, GÖLCÜK EYÜP SULTAN PROJE HAFIZLIK İMAM HATİP ORTAOKULUNUN PROGRAMINA KATILDI
FİRARİ KADIN HIRSIZ YAKALANDI
HER NOKTA TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR
TRAFİK CEZASI KAOSU
TASAVVUF MÜZİĞİ KONSERİ
EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK
KADEM KOCAELİ TEMSİLCİLİĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ
Emekli astsubay Abdullah Güder Dualarla uğurlandı
KOCAELİ’NİN TURİZM RÜZGÂRI BERLİN’DE ESTİ
YENİ SPOR KOMPLEKSİ KÖRFEZ’E DEĞER KATACAK
KARTEPE’DEN BULGARİSTAN’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
GÖLCÜK’TE İLMEK İLMEK SANAT: 2. GELENEKSEL ÖRGÜ ŞÖLENİ BAŞLIYOR
KSO’DA KADIN ÇİFTÇİLER SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK İÇİN BULUŞTU
GÖLCÜK'TE EMNİYETTEN KAÇAMADI
TEMAD’IN İKİCİ İFTARI KARAMÜRSEL’DEKİ ÇOCUKLARA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, GAZZELİLERE MORAL VERDİ
ESKİDEN OKULDA TUVALET Mİ VARDI ?
KULİSTE MUHABBETLER...
BAŞİSKELE’YE YENİ NEFES: YEŞİLYURT VADİSİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, MISIR’DA
BÜYÜKAKIN BAŞARILI SPORCULARLA İFTAR YAPTI
CADDEYE DÖKÜLEN YAĞ TEHLİKE SAÇIYOR
TATAROĞLU’NDAN AVUSTURYA’DA ALTIN ZAFER
Güder ailesinin acı günü Abdullah Güder vefat etti
DONANMA MAHALLESİNDE KENTSEL DÖNÜŞÜM
KAVAKLI’DA 1200 KİŞİLİK İFTAR SOFRASI KURULDU
DEPREM HAFTASI’NDA 2 BİN 700 KİŞİYE ULAŞILDI
Yükleniyor



