Tarih: 19.10.2019 14:02

Geleneksel 13. Ford Otosan Yelken Yarışları GÖLCÜK’TE BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

Geleneksel 13. Ford Otosan Yelken Yarışları

GÖLCÜK’TE BAŞLADI

Ford Otosan sponsorluğunda gerçekleşecek olan 13. Ford Otosan yelken yarışları Gölcük Yelken Kulübü ev sahipliğinde bugün Kavaklı Sahili’nde başladı. iki sürecek olan yarışlarda dereceye giren yarışmacılara ödülleri yarın düzenlenecek tören ile verilecek.

Gölcük Yelken Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşti

Gölcük Yelken Kulübü ev sahipliğinde Kavaklı Sahili’nde gerçekleşen 13. Ford Otosan Yelken Yarışları’na Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Kocaeli Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Cintimar, Ford Otosan Spor Kulübü Koordinatörü Semih Uzuner, Yelken Yarışına katılan kulüplerin yöneticileri yarışçılar ve çok sayıda aile katılım sağladı.

Başkan Sezer ve Aynacı yarışçıları yalnız bırakmadı

İlçemizde açıldığı günden bugüne birbirinden önemli organizasyonlara imza atan Gölcük Yelken Kulübü, Ford Otosan sponsorluğunda önemli bir Yelken Yarışına imza atıyor. Geleneksel 13. Ford Otosan Yelken Yarışları bugün Gölcük Yelken Kulübü ev sahipliğinde başladı. 8 Yelken Kulübü’nden toplamda 75 sporcunun yarışacağı 13. Ford Otosan Yelken Yarışları’nda yarışmacıları Gölcük Belediye Başkanı Sezer ve İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı yalnız bırakmadı ve hakem Parkur Botu’nden yarışmacılara başarılar dilediler.  

8 Yelken Kulübü’nden toplamda 75 sporcu katıldı

Geleneksel 13. Ford Otosan Yelken Yarışları’na Gölcük Yelken Kulübü, İzmit Yelken Kulübü, Kaytazdere Yelken Kulübü, Karamürsel Yelken Kulübü, Mudanya Yelken Kulübü, Şişecam Yelken Kulübü, Derince Yelken Kulübü, ve Bayramoğlu Yelken Kulübü’nden toplam 75 sporcu katıldı. Hakem Parkur Botu’nun denize açılmasıyla kulüplerin sporcuları yerlerini aldı ve hakemin startıyla yarış başladı. Geleneksel 13. Ford Otosan Yelken Yarışları sporcular Optimist ve lazer branşlarında yarışacak. Yarışların ödül töreni ise 20 Ekim Pazar günü yarışların sona ermesinin ardından gerçekleştirilecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —