Tarih: 20.01.2023 12:05

Gelincik Camii’nde “Geleceğimiz Gençlerimiz” programı düzenlendi DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE HEDİYELER VERİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

Gelincik Camii’nde “Geleceğimiz Gençlerimiz” programı düzenlendi

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE HEDİYELER VERİLDİ

Gelincik Camii İmam-Hatibi Mustafa Güneş ve Müezzin-Kayyım Tarık Topçu tarafından “Geleceğimiz gençlerimiz” programı düzenlendi. 3 buçuk ay süren kurslarda başarı gösteren gençlere hediyeler takdim edildi.

Programa katılım yoğun oldu

Programa İl Müftüsü Sinan Cihan, İlçe Müftüsü Emin Yılmaz, İlçe Uzman Vaizi İbrahim Uçan, ilçe vaizi Ahmet Emekli İlçe Vaizi Adnan Yıldız, Emekli İmam Suat Şahin, Mimarsinan Camii İmam-Hatibi Veysel Vural, Eyüp Sultan Kur’an Kursu Öğreticisi Muhammed Yasir Küllü, Yazlık Ilıca Camii İmam-Hatibi Hüseyin Kan, Müftülük Personeli İsmail Turan, Gimder Başkanı Avukat Ebubekir Ulufer, Avukat İbrahim Ulufer , Dernek Başkanı Osman Keskin, Piyalepaşa Mahallesi Muhtarı Yaşar Saral ve cami cemaati katılım sağladı.

Kurslara 35 genç katılım sağladı

3 buçuk ay süren kurs programında gençlere Kur’an-ı Kerim, Namaz, Temel Dini Bilgiler ve İlmihal dersleri verildi. 2 sınıf halinde açılan kursa yaşları en küçüğü 5, en büyüğü 13 yaşlarında 35 genç Akşam namazının kılınması ile derslere başlayıp Yatsı namazı kılınması ile biten derslere katılım sağladılar. Gençlere ayrıca sabah kahvaltısı ve çiğ köfte programları da yapılarak ödüllendirildiler. Kursta başarı sağlayan gençlerden birincisine Bisiklet, ikincisine Dron, Üçüncüsüne Paten, dördüncüsüne Kaykay, Beşincisine Kol Saati, ayrıca bütün gençlere Kişiye özel resimli bardak hediye edildi. Kursun en küçüğü 5 yaşındaki öğrenciye de özel ödül olarak Bisiklet hediye edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —