Tarih: 23.06.2021 12:52

Gelişigüzel atılan evsel atıklar çevre kirliliğine neden oluyor

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından defalarca uyarı yapılmasına rağmen ilçemizde çöp konteynerlerinin yanına gelişi güzel atılan evsel atıkları ve çuvallar doldurulmadan atılan molozlar çevre kirliğine neden oluyor.

Defalarca uyarıda bulundular

İlçe genelinde gelişigüzel atılan evsel atıklar ve çuvallara doldurulmadan atılan molozlar çevre kirliliğe neden olmaya devam ediyor. Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri müdürlüğü tarafından evsel atıkları bize haber vermeden atmayın ve moloz atıklarını çuvallara doldurup o şekilde dışarı bırakılması konusunda defalarca uyarıda bulunmasına rağmen  evsel atıkların ve moloz atıkların gelişigüzel atılmış olması gözlerden kaçmıyor. Çevredeki duyarlı vatandaşlar bu manzaraların artık son bulmasını istediklerini dile getirdiler.

Bu manzaralar son bulmalı

Vatandaşlar yaptıkları açıklamada, “ Gölcük genelinde bu tür manzaraları görmekten artık gerçekten sıkıldık. Özellikle molozları bu şekilde gelişigüzel atmak nedir. Belediye o kadar çuvallara doldurup o şekilde bırakın demelerine rağmen bu şekilde atılması hiç hoş bir davranış değil. Biz artık bu manzaraların artık son bulmasını istiyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —