Tarih: 30.07.2017 14:55

GEMDER Birlik ve Beraberlik buluşmasını Tirvana Garden’de gerçekleştirdi BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZLE ÖRNEK OLACAĞIZ

Facebook Twitter Linked-in

GEMDER Birlik ve Beraberlik buluşmasını Tirvana Garden’de gerçekleştirdi

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZLE ÖRNEK OLACAĞIZ

Gölcük Emlakçılar Derneği (GEMDER) Başkanı Necmi Kandemir ve Yönetimi geçtiğimiz Cuma akşamı Tirvana Garden Bistro Cafe’de GEMDER Birlik ve Beraberlik Buluşması programını gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen programa dernek üyeleri emlakçılar ve davetliler katılım sağladı.

Geçtiğimiz aylarda Gölcük’te oluşuma giden ve kısa sürede de çalışmalarıyla dikkat çeken Gölcük Emlakçılar Derneği (GEMDER) başkanı Necmi Kandemir ve Yönetimi geçtiğimiz Cuma akşamı önemli bir programa imza attı. Başkan Kandemir ve Yönetimi Tirvana Garden Bistro Cafe’de birlik ve beraberlik buluşmasını gerçekleştirdi.

Kandemir, “Et Tırnaktan kopmaz”

Programda açıklama yapan GEMDER Başkanı Necmi Kandemir şu sözleri dile getirdi: “10 Mayıs 2017’de kurulan Gölcük Emlakçılar Derneği henüz 2 buçuk aylık süresi dolu dolu geçiyor. Sizlerle meslektaşlarımızla 3 kez buluştuk. Ne var ki Ramazan ayı ve yaz ayları dönemi piyasaların durgunluğuna rağmen yine de buluşmamızı engellemedi. Bugün yine sizlerle birlikteyiz.  Gölcük Emlakçılarını bir araya getiren GEMDER vesile, katkıda bulunan zingat.com yöneticilerin teşekkür ediyorum. Sevgili meslektaşlarım; dayanışmamızın temel usulü birbirimize olan saygı ve sevgidir. İlerleyen zamanlar içinde GEMDER olarak yeni kararlar alacağız Örneğin sözleşmesiz çalışmamak, yer gösterme akçesi düzenlemek ve kaçak çalışanlara ekmeğimize göz dikenlere ayakçı tabirlerine karşı birlik işçinde mücadele etmek. En önemlisi birbirimize sımsıkı bağlanmak saygılı olmaktır.  Sevgili arkadaşlar kuruluşumuzda yaptığım açıklamada yine burada bir kere daha vurgulamak istiyorum. Bizler Kocaeli Emlakçılar Odası Üyesiyiz. Et Tırnaktan kopmaz. GEMDER vesile ve sizlerle dayanışma içinde saygıyla göreve devam edecek. Saygılarımla sizleri selamlıyorum. GEMDER Derneğimizin yeni avukatını sizlere tanıştırmak istiyorum. Bayan Avukatımız Büşra Karademir bundan sonra bizlere destek verecek. Kendisine şükran ve teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

Emlakçılara zingat.com sitesi anlatıldı

Başkan Kandemir’in konuşmasının ardından söz alan zingat.com Marmara Bölge Sorumlusu Cenk Navruz söz alarak, zingat.com sitesi hakkında GEMDER üyelerine bilgi verdi. Ardından Avukat Büşra Karademir, kendini tanıtarak, GEMDER’e destek verecek olmaktan duyacağı memnuniyeti dile getirdi.

Teşekkür plaketi takdim edildi

Başkan Kandemir, konuşmaların sonunda zingat.com Marmara Bölge Sorumlusu Cenk Navruz’a teşekkür plaketi takdim etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —