Tarih: 14.07.2021 12:54

Gemici ve Özkaya ailesinin mutlu günü UMUT VE MELİS DÜNYA EVİNE GİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

Gemici ve Özkaya ailesinin mutlu günü

UMUT VE MELİS DÜNYA EVİNE GİRDİ

İlçemizin tanınmış isimlerinden olan Gemici Emlak’ın sahibi Sezer Gemici ve Kerime Gemici çiftinin yakışıklı oğulları Umut Gemici ile yine ilçemizin tanınmış isimlerinden Didem Turnalı ve merhum Bayram Özkaya’nın güzeller güzel kızı Melis Özkaya rüya gibi bir düğün ile dünya evine girdiler.

Genç çifti bu mutlu gününde aile dostları ve akrabaları yalnız bırakmadı

Gölcük’ün tanınmış isimlerinden olan Gemici Emlak’ın sahibi Sezer Gemici ve Kerime Gemici çiftinin yakışıklı oğulları Umut Gemici ile yine ilçemizin tanınmış isimlerinden Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı’nın torunu, Özkaya AVM’nin sahibi Baytekin Özkaya’nın yeğeni Didem Turnalı ve merhum Bayram Özkaya’nın güzeller güzel kızı Melis Özkaya 11 Temmuz Pazar akşamı Başiskele’de bulunan TRYP Whyndhom Otel’de yapılan rüya gibi bir düğün ile dünya evine girdiler.  Genç çifti bu mutlu gününde aile dostları ve akrabaları yalnız bırakmadı.

Yalnız bırakmadılar

Rüya gibi gerçekleşen düğün töreni ile dünya evine giren Umut ve Melis Gemici çiftinin düğün törenine Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut,  AK  Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile Gemici, Özkaya ve Turnalı ailesinin yakın dost ve akrabaları katılım gösterdi.  

Nikah Şahitliğini Kaymakam Karabulut,  Ellibeş ve Şentürk yaptı

11 Temmuz Pazar akşamı Başiskele’de bulunan TRYP Whyndhom Otel’de yapılan rüya gibi bir düğün ile dünya evine giren Umut ve Melis Gemici çiftinin nikah şahitliğini Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk Damadın şahitliğini yaparken Gelinin şahitliğini yakın dostları Ezgi Pala ve Emre Eryiğit yaptı. Nikah merasimi sonrası genç çifti tebrik eden Nikah Memuru  nikah cüzdanını Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’a verdi. Genç çifte  ömür boyu mutluluklar dileyen Kaymakam Karabulut nikah cüzdanını  geline takdim etti.

Genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu

Nikah merasiminin ardından eğlenceye geçen çiftin mutluluğu gözlerinden okunurken düğün törenine katılan Gemici ve Özkaya ailesinin yakın dost ve akrabaları genç çifti ömür boyu mutluluklar dileyerek tebrik ettiler. Düğün pastalarını büyük bir alkışla kesen genç çiftin yakın dost ve akrabaları ile gönüllerince eğlendiler. Umut ve Melis Gemici çifti düğün töreninin sonunda bu güzel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan yakın dost ve akrabalarına teşekkür ettiler.

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —