Tarih: 08.01.2019 14:08

Genç Muhtar adayları gazetemizi ziyaret etti ARTIK GENÇLER GÖREV ALMALI

Facebook Twitter Linked-in

Genç Muhtar adayları gazetemizi ziyaret etti

ARTIK GENÇLER GÖREV ALMALI

Gölcük Dumlupınar Mahallesi Muhtar Adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Şehitler Mahallesi Muhtar Adayı Emir Uzuner, gazetemizi ziyaret ederek, hedeflerini ve çalışmalarını anlattı.

Artık görevin gençlere verilmesini ifade eden Genç Muhtar adayları Erdoğan ve Uzuner, ‘Mahallelerimize adaylığımızı açıkladık. Kendimize güveniyoruz. Mahallelerimizi iyi tanıyor, mahalle sakinlerimizin düşüncelerini, isteklerini çok iyi biliyoruz. Artık gençlerin görev alma vakti. Artık büroda oturan muhtar anlayışını bitirmek istiyoruz’ dediler.

Erdoğan, ‘Bizim derdimiz para değil, hizmettir’

İsminden ötürü Gölcük’te çok olumlu tepkiler aldığını ifade eden Dumlupınar Mahallesi Muhtar adayı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Gölcük’te ismim ile ilgili çok olumlu tepkiler alıyorum. Mahalleme aday olmamın sebebi Sayın Cumhurbaşkanımızın gençlere ve Muhtarlara verdiği önemden ötürü. Yani Sayın Cumhurbaşkanımızdan cesaret aldım. Gençlere çok önem veriyorum. Muhtar olduğum takdirde gençler önceliğimiz olacak. Mahallemin sorunlarını iyi biliyorum, mahalle sakinlerimizin isteklerini yerine getirip, sorunları çözeceğim. Adaylığımı açıkladığım günden bugüne de bana olan ilginin yoğun olması beni çok mutlu ediyor. İnsanlar artık genç siyasetçi, genç muhtar istiyor. Bizim derdiğimiz para değil, hizmettir. Şayet parayı seçmiş olsaydım şartları çok iyi olan bir fabrikaya girme şansım vardı. Ben bunu kabul etmedim, mahalle sakinlerime hizmeti tercih ettim. İnşallah yerel seçimlerde hedefime ulaşacağım. Bir de artık büroda oturan Muhtar anlayışını bitirmek istiyoruz.’ dedi.

Muhtar Adayı Recep Tayyip Erdoğan Kimdir?

10 Temmuz 1998 yılında Gölcük’te doğan ilk ve ortaokulu Gölcük Gazi İlköğretim okulunda tamamlayan  Erdoğan, Gölcük İmam Hatip Lisesi’nde okurken Gölcük Endüstri Meslek Lisesi  Makine CNC bölümüne geçiş yapıp mezun oldu.

Hedeflerini açıkladı

Gölcük Şehitler Mahallesi’ne Muhtar Adayı olan Emir Uzuner, hedefleri hakkında yaptığı açıklamada, ’Benim amacım mahallemdeki çocukları da sanata ve tiyatroya yönlendirmek. Bunun için çalışmalarda bulunuyorum. Şehitler Mahallesi Muhtarlığına adaylığımın sebebi mahallemdeki gençleri tiyatro sanatına yönlendirmektir. Bugün ülkemizde gençler sanata yönelmeli. Bunun mücadelesini de her zaman yapıyorum. ’Öncelikle belediye gibi önemli projeleri kafamda tasarladım. Mahallelerde sokak köpekleri en fazla Şehitler Mahallesi’nde. Ben her sokağa evlerin ve işyerlerinin önüne yemek ve su alanları koyduracağım.  Ayrıca ikinci planım mahalleme büyük bir pano koyup, iş ilanlarını o panoya asacağım. Bunun önemli olduğunu düşünüyorum. Üçüncü planım Cumartesi ve Pazar günlerinde evlerinden dışarı çıkmayan çocuklar için muhtarlık binasında veya küçük salonlarda tiyatro gibi küçük sanatsal çalışmalar yapılabilir diye düşünüyorum.  Dördüncü planım Mahallem ne yazık ki temizlik konusunda yeterli düzeyde değil. Ben şayet görevi alabilirsem bu tür sorunları çözeceğim. Gençlere bu gibi görevlerde şans verilmeli” dedi.

Emir Uzuner Kimdir?

1991 yılında Şehitler Mahallesinde doğdum. Gölcük Endüstri Meslek Lisesi’nden mezun oldum.  Sırf Tiyatro ekibinde çalışıyorum. Son bir yıldır Gençlik Merkezi’nde Tiyatro ve Drama öğretmenliği yapıyorum. 28 yaşında bir genç olarak Şehitler Mahallesi muhtar adaylığına talibim.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —