Tarih: 17.10.2018 12:51

Genç Ressam Enes Subaşı’nın  “Hayatın Neşvesi” resim sergisi BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Facebook Twitter Linked-in

Genç Ressam Enes Subaşı’nın  “Hayatın Neşvesi” resim sergisi

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Genç ressam Enes Subaşı’nın Hayatın Neşvesi adlı resim sergisi Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezinde açıldı.

19 eser Sanatseverlerin beğenisine sunuldu

Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezinde genç ressam Enes Subaşı nın Hayatın Neşvesi adlı resim sergisi açıldı. Sanatçı yağlı boya ve kelebek kanatları ile yaptığı 19 eserini sanatseverlerin beğenisine sundu.

Sanatçı yaptığı her eserin insan hayatının bir duruşundan esinlenerek çalıştığını ifade ediyor

Kelebek kanatlarıyla yaptığı eserler ile Orta Afrika’nın başkenti Bengui’nin ormanlarında her gün milyonlarca kelebeğin doğduğunu milyonlarcasının da öldüğünü dile getiren sanatçı fakir olan yerli halkın bu kelebekleri topladığını yüzlerce kelebek kanadından bu tabloları oluşturduklarını ve yapılan bu çalışmaların kendisini çok etkilediğini de ekledi. Afrika’dan getirdiği kelebek kanatları ile özenle çalışarak kendine özgü tablolar yapan Enes Subaşı aynı zamanda sergide yağlı boya eserlerini de sergiliyor. Sanatçı yaptığı her eserin insan hayatının bir duruşundan esinlenerek çalıştığını ifade ediyor. Bazı eserlerini dünyada çok az insanın yapabildiği taktik olan aynı anda iki elini kullanarak yaptığını dile getiren genç ressam Subaşı’nın eserleri 15 Kasım tarihine kadar Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezinde sergilenecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —