Tarih: 03.05.2023 13:30

Genç Yazar İsmet Acar’ın yazdığı kitaplar büyük beğeni topluyor BU ESERLER OKUMAYA DEĞER

Facebook Twitter Linked-in

Genç Yazar İsmet Acar’ın yazdığı kitaplar büyük beğeni topluyor

BU ESERLER OKUMAYA DEĞER

1997 doğumlu Genç Yazar İsmet Acar, 2017 yılından itibaren yazdığı 3 kitabıyla büyük beğeni topluyor. ‘Mutluluk Adına’, ‘Dönüş’ ve ‘Kayboluş’ isimli kitaplarıyla okurlarından tam not alan Yazar İsmet Acar, ‘Okuduğum birçok kitabın karşılığını kitap yazarak aldım. Okurlarımdan gelen güzel dönüşler beni mutlu ediyor’ dedi.

Okurlardan tam not aldı

1997 yılında Manisa’nın Köprübaşı ilçesinde doğan Yazar İsmet Acar, hayatı boyunca kitaba bağlı olduğunu, kitap okumayı çok sevdiğini ve bunun karşılığını da üç kitap yazarak aldığını belirtti. Yazar 2017 yılından itibaren ‘Mutluluk Adına’, ‘Dönüş’ ve ‘Kayboluş’ isimli kitaplarıyla okurlarının karşısına çıktı. Genç Yazar İsmet Acar, okurlarından güzel geri dönüşler aldığını belirterek, kitaplarının şu anda satışta olduğunu söyledi.

Yazar İsmet Acar kimdir?

1997 yılında Manisa Köprübaşı’nda doğan İsmet Acar’ın, 2003 yılında Antalya’ya ailecek göç eden ve 17 yıl boyunca Antalya’da yaşayan, hayat şartları ile mücadele eden bir hayatı vardır. 2020 yılında ise tekrardan Manisa’ya yerleşen ve ailesinin yanında yaşamaya devam eder.

Yazar Acar diyor ki; ‘2017 yılından itibaren birçok kitap okudum. Artık okuduğum kitapların bir katkısını görme zamanı gelmişti. Bir kitap yazmak için mutlaka kitap okunmalıdır.’

Haber: Arif ÖZTOK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —