Tarih: 26.03.2023 11:16

Genel Başkanları 100 bin imzayı geçti ONLAR SAHA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için 100 bin imza barajını aştı. Memleket Partisi Gölcük İlçe Yönetimi de Genel Başkanları için düzenlenen 100 bin imza kampanyasının başarıya ulaşmasının ardından hemen saha çalışmalarına başladı.

İstişare toplantılarını gerçekleştirdiler

Memleket Partisi Gölcük İlçe Başkanı Sercan Türk, Yönetimi, Milletvekili Aday adayları ve partililer geçtiğimiz akşam bir araya gelerek, istişare toplantılarını gerçekleştirdi. Başkan Türk, ‘Sayın Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı yapmak için sahada halkla iç içe olacağız’ dedi.

Türk, ‘Halkımızla iç içe olacağız’

Başkan Türk, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Memleket Partisi 100 bin imza kampanyasını başarıyla tamamlamıştır. İlçe Yönetimi olarak Sayın Genel Başkanımıza verdiğimiz sözü yerine getirdikten sonra bu akşam istişare toplantımızı gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Toplantımıza Milletvekili Aday Adaylarımız ve Yönetim Kurulu arkadaşlarımız ile partililerimiz katılım sağladı. Bizler saha çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Bu seçimde sokakta, köyde halkımızla iç içe olmak için her gün, memleketimiz için sahada olacağız. Milletvekili Adaylarımız Sayın Mehmet Bali beyefendi ve Genç Adayımız Gürkan Okan kardeşimizle sahada halkımızla iç içe olup, Sayın Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanı olmasına vesile olacağız’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —