Tarih: 09.07.2019 13:44

Gerçek Rot Balans’tan kaçırılmayacak fırsat 4 AL 3 ÖDE KAMPANYASI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizde uzun yıllardır hizmet vermekte olan Gerçek Rot Balans’tan kaçırılmayacak fırsat. Lassa ve Bridgestone lastiklerinde geçerli olan 4 al 3 öde kampanyası  stoklarla sınırlı.

Kampanya stoklarla sınırlı

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi F/4 No: 1/10 adresinde Yasin ve Okay Şahin kardeşler tarafından hizmet vermekte olan Gerçek Rot Balans’ta yaza özel kaçırılmayacak fırsat başladı. Stoklarla sınırlı olan kampanyada Lassa ve Bridgestone marka lastiklerde geçerli olan 4 al 3 öde kampanyası devam ediyor.

Şahin, “Kampanyadan yararlanmak isteyen araç sahipleri acele etsin”

Başlatmış oldukları kampanya hakkında bilgi veren  Gerçek Rot Balans Sahibi Yasin ve Okay Şahin: “Lassa ve Bridgestone Gölcük bayisi olarak Yeni Sanayi Sitesi F/4 No: 1/10 adresinde hizmet vermekteyiz. Firmalarımızın yapmış oldukları kampanyalara bizde dahil olduk ve Lassa ve Bridgestone marka lastiklerimizde 4 al 3 öde kampanyamız başladı. Kampanyamız stoklarla sınırlı. Şu an için kampanyanın bitiş tarihiyle ilgili bir bilgi gelmedi. Bu nedenle kampanyanın net bitme tarihi belli değil. Fakat kampanyadan yararlanmak isteyen araç sahiplerinin acele etmesini tavsiye ediyoruz. Beğendikleri model tükendiği takdirde kampanyadan yararlanamayabilirler” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —