Tarih: 25.02.2022 12:48

Geri dönüşüm malzemeleri sokaklardaki canlarımıza MAMA OLARAK GERİ DÖNÜYOR

Facebook Twitter Linked-in

Geri dönüşüm malzemeleri sokaklardaki canlarımıza

MAMA OLARAK GERİ DÖNÜYOR

Yakın bir zamanda kurulmasına rağmen sokak hayvanlarına yönelik başarılı projelere imza atan 1 Kuyruk 4 Pati Gurubu, sokak hayvanları yararı için geri dönüşüm atıklarını mamaya çeviriyor.

Gölcük’te sokak hayvanları çok şanslı

Sokak hayvanları yararına kurulan ve kısa sürede büyük başarıla elde eden 1 Kuyruk 4 pati Gurubu üyeleri Sosyal Medyada grupları olan Haydosttan Gurubu kurucuları İbrahim Kaya ve Sibel Kaya ile birlikte hem besleme alanlarında sokak ayvanlarını beslediler hem de bölgedeki geri dönüşüm malzemelerini topladılar. 1 Kuyruk 4 Pati Gurubu kurucu üyesi Derya Demirezen, topladıkları geri dönüşüm malzemeleri  sokak hayvanlarına mama desteğinde bulunduklarını ifade ettiler.

Demirezen, “Hayvanseverlerin desteklerini bekliyoruz”

Yaptıkları etkinlik ve projeleri hakkında bilgi veren 1 Kuyruk 4 Pati Gurubu kurucu üyesi Derya Demirezen, “Geçtiğimiz Pazar günü Sosyal medyada grupları olan Haydosttan Gurubu kurucuları İbrahim Kaya ve Sibel Kaya ile birlikte besleme alanlarımızda canlarımızı besledik. Aynı zamanda çevre temizliği de yaptık.  Sokak canlarımıza gelir olması için besleme yaptığımız bölgelerdeki atıkları topluyoruz ve elde ettiğimiz gelir ile sokak canlarımıza mama alıyoruz. Bu konuda da hayvanseverlerin desteklerini bekliyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —