Tarih: 07.04.2019 12:22

Geri geri gelirken yayaya çarptı

Facebook Twitter Linked-in

Geri geri gelirken yayaya çarptı

Geçtiğimiz Cuma günü öğle saatlerinde Gölcük İhsaniye Çiftlik Mahallesi’nde yaşanan kazada geri geri gelen özel otomobil yayaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere savrulan F. T. İsimli bayan olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Medical Park Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hayatında ilk defa kaza yaptı

Edinilen bilgi ve iddialara göre araç sahibi İ. Y. özel otomobil ile pazara gitmek için evden çıktığı sırasında aracıyla geri geri gelirken bir anda arkasından geçmekte olan F. T’ye çarptı. Hayatında ilk defa kaza yaptığı için bir an da paniğe kapılan İ.Y. ve çevredeki vatandaşlar kazayı Acil Sağlık Ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen Sağlık Ekipleri yaralı olan F. T.’ye yapılan ilk müdahalesinin ardından Medical Par Hastanesi’nde yoğun bakım alındı.

Gözyaşlarına hakim olamadı

Hayatında ilk defa kaza yaptığı için büyük şok yaşayan ve gözyaşlarına hakim olamayan İ.Y. Sağlık ekipleri tarafından Medical Park Hastanesi’ne kaldırılan F.T.’nin yanından bir an olsun ayrılmazken F.T.’nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 


Orjinal Habere Git

— HABER SONU —