Tarih: 08.10.2018 13:50

GESOTİM Başkanı Kocaman deprem konusunda her zaman hazır olduklarını belirtti “YETER Kİ BİZE GÖREV VERSİNLER”

Facebook Twitter Linked-in

GESOTİM Başkanı Kocaman deprem konusunda her zaman hazır olduklarını belirtti

“YETER Kİ BİZE GÖREV VERSİNLER”

Geçtiğimiz hafta Endonezya’da meydana gelen 5.9 büyüklüğünde depremde 2 Bin’i aşkın vatandaş hayatını kaybetmiş ve binlerce vatandaşta yaralanmıştı. GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman yaptığı açıklamada GESOTİM olarak her zaman hazır olduklarını ifade ederek “Yeter ki bize görev versinler” dedi.

Kocaman, “Bizi bize 17 Ağustos 1999 depreminde yapılan yardımların borcunu ödemek istiyoruz”

Yurtiçi veya yurtdışı fark etmez GESOTİM olarak her zaman hazır olduklarını ve yeter ki görev versinler diyen GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman, “ Unutulmamalı ki depremi yaşamış bir bölgede 19 yıldır gönüllü olarak arama kurtarma çalışmalarına katılan bir ekip var. Bizler yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da birçok arama kurtarma faaliyetlerine katıldık. Profesyonel bilgiye sahip ve tecrübeli bir ekibiz ve verilecek görevlerde gönüllü olarak katılmak için hazırız. Bizi bize 17 Ağustos 1999 depreminde yapılan yardımların borcunu ödemek istiyoruz” dedi.

“Farkımız tecrübemiz ve bizler 1999 depremini hissetmedik yaşadık”

Kocaman sözlerinin devamında, “Biz GESOTİM ekibi olarak göreve hazır olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz. Farkımız tecrübemiz ve bizler 1999 depremini hissetmedik, yaşadık. Varlığımızı azıcık hissedin lütfen!  Biz hazırız ve Ankara’nın bu konuda bize destek olmasını ve bu gibi depremlerde bizi görevlendirmesini istiyoruz.  Bizim bütün araç gereçlerimiz hazır ve sadece bize görev verilmesini istiyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —