Tarih: 01.10.2018 13:58

GFSD 2018-2019 Sezonunu Bursa gezisiyle açtı BURSA’DA GÖLCÜK İZLERİ

Facebook Twitter Linked-in

GFSD 2018-2019 Sezonunu Bursa gezisiyle açtı

BURSA’DA GÖLCÜK İZLERİ

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD) yeni sezonu BursaFotoFest gezisiyle açtı. GFSD Başkanı İsmail İkiz, Yönetimi, Üyeler ve üye dışındaki fotoğraf meraklılarının da katılımıyla gerçekleşen gezi katılımcılara oldukça güzel izler bıraktı.

GFSD üyeleri 8.uluslararası BursaFotoFest’de yerini aldı

GFSD Başkanı İsmail İkiz ve Geziye katılanların ilk rotası 8. BursaFotoFest oldu. Dünya’nın dört bir tarafından ve ülkemizin her coğrafyasından gelen fotoğrafçıları çalışmaları ile birlikte ağırlayan 8. BursaFotoFest’te birçok panel, toplantı, atölye çalışmaları, portfolyo değerlendirmeleri gerçekleştirildi. Söyleşilerde usta fotoğrafçılar çalışmalarını ve anılarını fotoğraf tutkunlarıyla paylaştı. Ayrıca festival kapsamında düzenlenen panel, portfolyo ve atölye çalışmalarında fotoğraf tutkunları sanatçılarla bir araya gelme şansı yakaladı.

Dünyaya yayılan Renkli Koşu” (Color Sky 5K)

GFSD’nin ikinci rotası Bursa’da gerçekleştirilen ‘Renkli Koşu’ (Color Sky 5K) oldu. Dünyaya yayılan “Renkli Koşu” (Color Sky 5K) etkinliği, Bursa’da yaklaşık 1000 kişinin katılımıyla yapıldı. Etkinlik boyunca ortaya renkli görüntüler çıktı. Bursa Botanik Park’ta bir araya gelen yaklaşık bin kişi, önceden dağıtılan renkli tozlarla kendilerini saçlarından göz kirpiklerine kadar boyadı. Daha sonra koşucular üzerine, 5 kilometrelik parkurun belli noktalarındaki renk istasyonlarında, mor, turuncu, sarı ve yeşil tozlar atıldı. Koşucular, parkurun bitiş noktasına kıyafet ve yüzleri farklı renklere bürünmüş halde geldi. 

Başkan İkiz’e teşekkür ettiler

Koşuya katılanlar daha sonra müzik eşliğinde dans etti. GFSD Üyeleri de bu renkli koşuda birbirinden güzel en renkli kareleri yakaladı. Birlikte güzel bir gün geçirme fırsatı buldular.  GFSD Üyeleri ve Üye dışındaki katılımcılar Başkan İsmail İkiz’e böylesine güzel bir geziye imza atmasından ötürü teşekkür ettiler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —