Tarih: 15.05.2022 12:56

GFSD Başkanı İsmail İkiz, ‘Sizin Gözünüzden Gölcük” ile GÖLCÜK BAŞTAN AŞAĞIYA FOTOĞRAFLANACAK

Facebook Twitter Linked-in

GFSD Başkanı İsmail İkiz, ‘Sizin Gözünüzden Gölcük” ile

GÖLCÜK BAŞTAN AŞAĞIYA FOTOĞRAFLANACAK

GFSD Başkanı İsmail İkiz, Türkiye Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (TFSF), Gölcük Belediyesi ve GFSD işbirliğinde yapılan ve ‘Sizin Gözünüzden Gölcük’ konulu fotoğraf yarışması hakkında bilgi verdi. Başkan İkiz, “Yapılacak olan fotoğraf yarışması ile Gölcük’ün keşfedilmeyi bekleyen turistlik alanlarını bu yarışma ile ortaya çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

Yarışmamızın son katılım tarihi 1 Kasım 2022, saat 23.00’e kadar

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD) Başkanı İsmail İkiz, Türkiye Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (TFSF), Gölcük Belediyesi ve GFSD işbirliğinde yapılan ve “Sizin Gözünüzden Gölcük” konulu fotoğraf yarışması hakkında bilgi verdi.  İkiz, açıklamasında “İlçemizi ilgilendiren bir fotoğraf yarışmasını daha 1 Mayıs tarihi itibariyle başlatmış bulunuyoruz. Yarışmamız, derneğimiz GFSD ve derneğimizin bağlı bulunduğu TFSF ile Gölcük Belediyesi işbirliğinde yapılacak. Yarışmamızın son katılım tarihi 1 Kasım 2022, saat 23.00 olarak belirlendi. Bu zaman dilimi içerisinde isteyen herkes yarışmaya katılabilir” dedi.

“Yarışmaya katılım ücretsiz ve her katılımcı, en fazla 4 adet eser ile katılabilir”

Sözlerine devam eden İkiz, “Yarışmamızın konusu ‘Sizin Gözünüzden Gölcük’ oldu. Bu yarışmayı yapmamızdaki amaç, Gölcük ilçe sınırları içinde yer alan, keşfedilmeyi bekleyen turistik alanların ve çekim merkezlerinin, ilçenin simgeleri haline gelen mekanlarını, fotoğraf sanatının kalıcı gücü ile gelecek nesillere aktarmaktır. Yarışma, dijital renkli veya siyah-beyaz fotoğraf olarak tek bölümlüdür. Renkli veya siyah-beyaz tüm fotoğraflar bir arada değerlendirilecek. Yarışmaya katılım ücretsiz ve her katılımcı, en fazla 4 adet sayısal renkli veya siyah-beyaz eserle yarışmaya katılabilir. Gönderilen fotoğrafların 2020-2022 yılları içerisinde çekilmiş olması da gerekiyor” dedi.

“10 Kasım günü de yarışmanın sonuçları açıklanmış olacak”

Başkan İkiz, açıklamasının sonunda “Gerçekleştirilen yarışmanın son başvuru tarihinin ardından 7 Kasım günü jüri üyeleri toplanacak ve seçimi yapacak. 10 Kasım günü de yarışmanın sonuçları açıklanmış olacak. Yarışmada ilk üçe giren ve mansiyon alan yarışmacılar para ödülü ve plaketle ödüllendirilecek. Sergileme alan fotoğraf sanatçıları da para ödülü ve katılım sertifikası ödülünü alacak. Yarışmaya katılacak olan tüm fotoğraf sanatçılarına başarılar diliyoruz. İlçemizin birçok noktasının fotoğraflarla oldukça güzel bir şekilde gösterileceğinden eminiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —