Tarih: 09.02.2024 14:15

GFSD Başkanı İsmail İkiz Yalı Evleri’ndeki söyleşisiyle FOTOĞRAF ÇALIŞMALARINI SANATSEVERLERLE PAYLAŞTI

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizin en aktif derneklerinden olan Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD) Başkanı İsmail İkiz, “Herşeye Rağmen” “Rahvan” ve “Sessiz Direniş “ adlı üç sunum ve söyleşi ile Yalı Evleri’nde fotoğraf çalışmalarını sanatseverlerle paylaştı.

İkiz’in sunumu çok beğenildi

Fotoğraf günleri kapsamında her hafta birbirinden değerli fotoğraf sanatçılarını konuk eden GFSD’nin bu haftaki sunum ve söyleşisinin Dernek Başkanı İsmail İkiz gerçekleştirdi. Belgesel niteliğindeki çektiği fotoğraflardan oluşan portfolyosu ile kalabalık fotoğrafseverlere sunum ve söyleşi yapan İkiz’in fotoğrafları yoğun ilgi gördü.

Önemli bilgiler aktardı

İsmail İkiz’in“Herşeye Rağmen” “Rahvan” ve “Sessiz Direniş “ adlı üç sunum ve söyleşi ile Fotoğrafseverlerin yoğun ilgi gösterdiği İsmail İkiz, sunum sonunda, fotoğrafları çektiği mekânları, çekim koşullarını, çekim teknikleri konusunda da önemli bilgiler verdi.

İkiz, “Fotoğraf Sanatçılarını sanatseverlerle buluşturmaya devam edeceğiz”

Gerçekleştirdiği sunum ve söyleşi konusunda Başkan İkiz yaptığı açıklamada, Fotoğraf Günleri faaliyetler kapsamında sanata dokunan fotoğrafçılara elimizden geldiğince kapılarını açık tutacaklarını ifade ederek, “Bu anlamda fotoğraf sanatçıların eserlerinin tanıtımına ve sunum söyleşilerine her zaman yer vereceğiz ve sanatseverleri buluşturacağız. Birbirinden değerli fotoğraf sanatçılarının sunum ve söyleşilerine tüm fotoğrafseverleri davet ediyoruz” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —