Tarih: 29.11.2019 13:22

GFSD, Fotoğraf Sanatçıları Arzu- Murat İbranoğlu’nu ağırladı PROGRAM ÇOK BEĞENİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

GFSD, Fotoğraf Sanatçıları Arzu- Murat İbranoğlu’nu ağırladı

PROGRAM ÇOK BEĞENİLDİ

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD), geçtiğimiz Perşembe akşamı dernek binasında, Fotoğraf Sanatçıları Arzu ve Murat İbranoğlu’nu ağırladı. ‘Hemşin ve Ödüllü Fotoğraflarımız’ konulu fotoğraf sunumu yapan Fotoğraf Sanatçıları, dernek üyelerinin büyük beğenisini topladı.

İkiz, “Değerli dostlarımızı Gölcük’te ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz’

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD), geçtiğimiz Perşembe günü Fotoğraf Sanatçıları Arzu ve Murat İbranoğlu’nu  ağırladı. ‘Hemşin ve Ödüllü Fotoğraflarımız’ isimli fotoğraflarının gösterisini gerçekleştiren Arzu ve Murat İbranoğlu programına GFSD Başkanı İsmail İkiz, Yönetimi ve üyeleri katılım sağladı. Gerçekleştirilen etkinlikte ilk olarak Dernek Başkanı İsmail İkiz kısa bir konuşma gerçekleştirdi. İkiz yaptığı konuşmada şu sözleri dile getirdi: “Bugün Gölcük’te siz değerli Fotoğraf Sanatçısı dostlarımı ağırlamaktan mutluluk duyuyorum.  Bu güzel akşamda davetimizi kırmayan Sayın Arzu ve Murat İbranoğlu’na çok teşekkür ederiz.Bu akşam keyifli bir sunum yapacağız.  Bugün bizleri yalnız bırakmayan siz değerli üyelerimize ve dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Sunum ve Gösterileri büyük beğeni topladı

Hemşin ve Ödüllü Fotoğraflarımız’ konulu fotoğraflarının sunumunu ve gösterisini yapan Fotoğraf Sanatçıları Arzu ve Murat İbranoğlu, hem anlatımlarıyla hem de fotoğraflarıyla GFSD Üyelerinin büyük beğenisini topladı. GFSD Üyelerinin sorularını da cevaplayan Fotoğraf Sanatçıları, ilçemizde böylesine güzel bir sunum ve gösteri yapmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —