Tarih: 21.04.2019 14:38

GFSD, Fotoğraf Sanatçısı Gülin Yiğiter’i ağırladı

Facebook Twitter Linked-in

GFSD, Fotoğraf Sanatçısı Gülin Yiğiter’i ağırladı

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD), geçtiğimiz Perşembe akşamı dernek binasında, Fotoğraf Sanatçısı Gülin Yiğiter’i ağırladı. ‘Var mı Arttıran’ ve ‘Anadolu’m’ isimli fotoğraf sunumlarını yapan Yiğiter, dernek üyelerinin beğenisini topladı.

İkiz, “Farklı konuların işlendiği bu iki sunumun da bizlere farklı şeyler katacağını düşünüyorum”

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD), geçtiğimiz Perşembe günü Fotoğraf Sanatçısı Gülin Yiğiter’i dernek binasında ağırladı. ‘Var mı Arttıran’ ve ‘Anadolu’m’ isimli fotoğraflarını sunan Yiğiter’in programına GFSD Yönetimi ve üyeleri katılım sağladı. Gerçekleştirilen etkinlikte ilk olarak Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Berna İkiz kısa bir konuşma gerçekleştirdi. İkiz yaptığı konuşmada şu sözleri dile getirdi: “Öncelikle bizleri kırmayarak buraya kadar gelen Gülin Yiğiter’e çok teşekkür ediyoruz. Kendisi bugün bizlere iki sunumunu gösterecek. Oldukça güzel fotoğrafları göreceğimizden eminiz. Farklı konuların işlendiği bu iki sunumun da bizlere farklı şeyler katacağını düşünüyorum” dedi.

Yiğiter, “Hepinize katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum”

Gerçekleştirilen sunumlar öncesinde açıklamalarda bulunan Fotoğraf Sanatçısı Gülin Yiğiter, “Hafta sonlarında ve yıllık izinlerimde fotoğrafla ilgilenmeye gayret ediyorum. Fotoğraf konusunda bir haftalık bir eğitim aldım. Sonrasında kendi isteğime göre fotoğraflar çekmeye başladım. Genelde daha çok kurgu fotoğrafları çekiyorum. İnsan fotoğrafı çekmek bazen zor oluyor. Önce kendileri ile konuşup sonra fotoğraflarını çekmeye çalışıyorum. Urfa’da kuş mezatını anlatan bir sunumum var. ‘Var mı Arttıran’ isimli sunumum, bunu anlatıyor. Anadolu’m isimli sunumda da oldukça güzel öğelere yer vermeye çalıştım. Hepinize katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —