Tarih: 26.04.2019 14:10

GFSD, Fotoğraf Sanatçısı Özkan Üner’i ağırladı

Facebook Twitter Linked-in

GFSD, Fotoğraf Sanatçısı Özkan Üner’i ağırladı

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD), dün akşam dernek binasında, Fotoğraf Sanatçısı Özkan Üner’i ağırladı. ‘Hava Fotoğrafçılığı’ isimli fotoğraf sunumunu yapan Üner, dernek üyelerinin beğenisini topladı.

İkiz, “Sezonun kapanış akşamında Özkan Üner ile keyifli bir sunum yapacağız”

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD), dün akşam Fotoğraf Sanatçısı Özkan Üner’i dernek binasında ağırladı. ‘Hava Fotoğrafçılığı’ isimli fotoğraflarını sunan Üner’in programına GFSD Başkanı İsmail İkiz, Yönetimi ve üyeleri katılım sağladı. Gerçekleştirilen etkinlikte ilk olarak Dernek Başkanı İsmail İkiz kısa bir konuşma gerçekleştirdi. İkiz yaptığı konuşmada şu sözleri dile getirdi: “Hava fotoğrafçılığı konusunda eğitimli ve konuda danışmanlık ve direktörlük yapan Sayın Özkan Üner ile çok farklı ve çok etkili bir sunum izleme şansına sahip olduğumuz sezon kapanış akşamında; davetimizi kırmayan Sayın Özkan Öner’e çok teşekkür ederiz. Sezonun kapanış akşamında Özkan Üner ile keyifli bir sunum yapacağız. Ayrıca bu akşam dernek kurucu üyemiz, sevgili arkadaşımız, Sayın Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’e ve bizimle birlikte olan tüm fotoğraf dostlarımıza yürekten teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Üner, “Bugün sizlerle bir arada olduğum için ayrıca mutlu ve gururluyum”

Gerçekleştirilen sunumlar öncesinde açıklamalarda bulunan Özkan Üner, “1970 doğumlu olup eğitimimi yüksek mimar olarak tamamladım. Ortaokuldan beri fotoğrafa olan ilgim üniversite için İstanbul’a gelmem ile birlikte 1988 yılında amatörce başladı. Uçmaya, uçaklara ve kuşlara olan ilgim ise 7 yaşından beri kesintisiz olarak devam ediyor. Gençliğim, Türkiye’de birçok şeyin “yasak hemşerim” olduğu, uçak fotoğraflama imkanının neredeyse sıfır olduğu bir dönemde geçti. Bu dönemde sivil havacılık organizasyonlarında imkanlar ölçüsünde fotoğraflar çektim. 2010 yılında Belçika’da havadan havaya fotoğraf çekimi üzerine eğitimler aldım. 2012 yılında tekrar Akademiye giderek tecrübemi artırdım. 2011 yılıyla birlikte, Türk Hava Kuvvetlerinin 100. Yılı sonrasında Hava Kuvvetleri ile çalışmalar yapma şansı buldum. Ülkede yapılan son iki büyük havacılık etkinliğinde, Eurasia Airshow ve Teknofest’te Havacılık Fotoğrafçılığı danışmanlığı ve direktörlüğü yaptım. Çalışmalarıma devam etmekteyim. Bugün sizlerle bir arada olduğum için ayrıca mutlu ve gururluyum” demesinin ardından sunumunu gerçekleştirdi.

Üner’e plaketini Başkan Sezer takdim etti

Sunum sonrasında Fotoğraf Sanatçısı Özkan Üner’e, Gölcük Belediye Başkanı ve aynı zamanda GFSD Kurucu Üyesi olan Ali Yıldırım Sezer tarafından plaket takdimi gerçekleştirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —