Tarih: 27.05.2022 13:41

GFSD Ödüllere Doymuyor BU BAŞARI TESADÜF DEĞİL

Facebook Twitter Linked-in

GFSD Ödüllere Doymuyor

BU BAŞARI TESADÜF DEĞİL

Gölcük Fotoğraf Sinema Derneği (GFSD), başarılarına bir yenisini daha ekledi. Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) tarafından organize edilen Türkiye Kupası adlı fotoğraf yarışmasında elde ettikleri başarı ile ilçemize büyük bir gurur yaşattıran GFSD Ankara’da gerçekleştirilen ödül töreninde yerini aldı. GFSD Başkanı İsmail İkiz ödülleri teslim alarak, yaşadığı mutluluğu dile getirdi.

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) tarafından organize edilen Türkiye Kupası adlı Fotoğraf yarışmasında dernek olarak Mansiyon ödülü alırken GFSD üyesi Aytül Akbaş bireysel değerlendirmede altın madalya kazanmıştı.

Altın madalya bu sene de Gölcük’ün oldu

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu’nun (TFSF) 2019 yılında başlattığı Türkiye kupası adı altında gerçekleştirdiği fotoğraf yarışmasında ilk sene GFSD olarak 2.’lik ve Dernek Başkanı İsmail İkiz’de bireyselde altın madalyayı kazanmaya hak kazanmıştı. 2 yıldır pandemi nedeniyle gerçekleştirilemeyen ve bu sene ikincisi yapılan yarışmada GFSD yine gururumuz olmuş ve Dernek olarak mansiyon ödülü kazanırken GFSD üyesi Aytül Akbaş bireysel değerlendirmede altın madalya kazanmıştı. Geçtiğimiz Hafta TFSD tarafından düzenlenen TFSD Kupası 2021 Ödül töreni ve ilk sergi açılışına katılan Dernek Başkanı İsmail İkiz hem dernek adına mansiyonluk ödülünü hem de bireyselde altın madalya kazanan Aytül Akbaş’ın ödülünü teslim aldı.

Başkan İkiz ödülleri aldı

Başarılarının tesadüf olmadığını ifade eden GFSD Başkanı İsmail İkiz, “Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu tarafından ilki 2018 yılında yapılan ve derneğimiz olarak ikincilik ve benimde bireysel değerlendirmede altın madalya kazandığımız TFSF Kupası Fotoğraf yarışmasında bu yılda Derneğimiz olarak mansiyon ödülü alırken, GFSD Üyesi Aytül Akbaş bireysel değerlendirmede altın madalya kazandığı açıklanmıştı. Ödülümüzü de geçtiğimiz hafta TFSF’nin 10. Genel Kurulu ve gerçekleştirilen sergi sonrası düzenlenen ödül töreni ile ödüllerimizi teslim aldım. İki yıl üstü üste bireyselde altın madalya’nın GFSD üyeleri tarafından kazanılması ne kadar doğru işler yaptığımızın bir göstergesidir” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —