Tarih: 15.10.2019 14:35

GFSD sezonu 17 Ekim’de açıyor ADINA YAKIŞIR AÇILIŞ OLACAK

Facebook Twitter Linked-in

GFSD sezonu 17 Ekim’de açıyor

ADINA YAKIŞIR AÇILIŞ OLACAK

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD), başarılı bir sezonun ardından yaz ayları başında sezonu tamamlamıştı. GFSD yeni sezon çalışmalarına 17 Ekim’de başlayacak. Açılış töreni Almanya ve Türkiye’nin  en iyi sokak fotoğrafçılarının gösterileri ile katılanları adeta büyüleyecek.

Yeni sezonda da muhteşem çalışmalar ortaya çıkacak

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD) yıl içerisinde yaptığı çalışmayla göz dolduruyor. Genellikle Perşembe akşamları dernek binasında fotoğraf sanatçıları ile buluşan dernek üyeleri, hem fotoğraf konusunda bilgi dağarcığını genişletiyor hem de sanatçıların, dünyanın çeşitli noktalarında çektikleri eşsiz güzellikteki fotoğrafları yakından görebilme imkanını yakalıyor.

Açılış adına yakışır olacak

GFSD Başkanı İsmail İkiz yeni sezona 17 Ekim’de başlayacaklarını belirterek,  yeni sezonda da başarılı çalışmalara imza atacaklarını hedeflediklerini söyledi. İkiz, ‘Almanya ve Türkiye’nin en iyi sokak fotoğrafçılarının gösterileri ile açılışını gerçekleştireceğimiz yeni sezon etkinliğinde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —