Tarih: 06.02.2024 13:06

GFSD Üyeleri ve Fotoğrafseverler Değirmendere Yalı Evleri’nde buluşuyor BU HAFTAKİ SUNUMU İSMAİL İKİZ YAPACAK

Facebook Twitter Linked-in

GFSD Üyeleri ve Fotoğrafseverler Değirmendere Yalı Evleri’nde buluşuyor

BU HAFTAKİ SUNUMU İSMAİL İKİZ YAPACAK

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD) Üyeleri ve Fotoğrafseveleri yarın akşam saat 19.00’da Değirmendere Yalı Evleri’nde buluşuyor. Bu haftaki Gösteri ve Söyleşi programını GFSD Başkanı İsmail İkiz yapacak.

‘Rahvan’, ‘Her şeye Rağmen’ ve ‘Sessiz Direniş’ konulu sunumu ile tecrübelerini aktaracak

GFSD Başkanı İsmail İkiz ve Yönetimi her hafta gerçekleştirdikleri Sunum ve Söyleşi programı ile Gölcük’e önemli sanatçıları konuk ediyor. GFSD’nin yarın akşam gerçekleştireceği Sunum ve Söyleşi programını ise Dernek Başkanı İsmail İkiz yapacak. GFSD Başkanı İsmail İkiz, ‘Rahvan’, ‘Herşeye Rağmen’ ve ‘Sessiz Direniş’ konulu gösteri ve söyleşi programı ile katılımcılara tecrübelerini aktaracak ve birbirinden güzel fotoğraflarının gösterimini yapacak.

Başkan İkiz’den davet

GFSD Başkanı İsmail İkiz, ‘7 Şubat 2024 Çarşamba akşamı Yalı Evleri’nde GFSD Ailesi ve fotoğrafseverler ile bir araya geliyoruz. Bu hafta ‘Rahvan’, ‘Her şeye Rağmen’ ve ‘Sessiz Direniş’ konulu gösteri ve söyleşi programım ile konuklarımıza sunumumuzu gerçekleştireceğiz. Tüm GFSD Üyelerimiz ve Fotoğrafseverler programımıza davetli’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —