Tarih: 27.07.2017 15:15

GFSD ÜYELERİNİN FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILIYOR

Facebook Twitter Linked-in

GFSD ÜYELERİNİN FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILIYOR

GFSD üyelerinin 15 günlük çalışmaları sonucu yaklaşık 4-5 saatte çektikleri fotoğraflar Değirmendere Çınarlık Meydanında sergilenecek. Fotoğraf sergisi 1 hafta boyunca sürecek.

Fotoğraf sergisi 1 hafta boyunca sürecek

Yaklaşık 15 gün uğraşları sonucunda 4-5 saatlik çalışmalar içerisinde gerçekleşen GFSD üyelerinin çektikleri fotoğraflar bugün Değirmendere Çınarlık Meydanında sergilenecek. Serginin genel koordinatörlerini üstlenen Hadi Arslan ve İsmail İkiz üstleniyor. Zaman zaman çalışan heykeltıraşların anlık fotoğraflarını çekip hediye ediyorlar. Fotoğraf sergisi 1 hafta boyunca sürecek.

İkiz, “Boş zamanlarında bile üyeler bu hobiyle ilgileniyor, çok meraklılar”

Serginin genel koordinatörlerinden biri olan ve Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği Başkanı olan İsmail İkiz bu 15 günlük fotoğraf çekimi süneci hakkında bizlere bilgi verdi. İkiz, “Bu süreçte bütün bu uluslar arası fotoğrafların dijital hafızasını gerçekleştirmeye çalışılıyoruz. Üyelerle birlikte yurtiçi seyahatler yapıyoruz. Yurtdışı seyahatlerimizi genellikle bireysel yapıyoruz. GFSD üyeleri çok çalışıyorlar. Boş zamanlarında bile üyeler bu hobiyle ilgileniyor, çok meraklılar” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —