Tarih: 08.05.2023 12:40

GFSD’nin bu haftaki konuğu canlılar ve çizgiler adlı sunum ve söyleşisiyle HENRİ KANDİYOTİ OLACAK

Facebook Twitter Linked-in

GFSD’nin bu haftaki konuğu canlılar ve çizgiler adlı sunum ve söyleşisiyle

HENRİ KANDİYOTİ OLACAK

Kültür ve sanat anlamında başarılı projelere imza atan Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği’nin Bu haftadaki konuğu Henri Kandiyoti olacak.

İkiz, “Tüm sanatseverleri ve dostlarımızı bekleriz”

GFSD Başkanı İsmail İkiz,  “Bu haftadaki konuğumuz “Canlılar ve Çizgiler adlı sunum ve söyleşisi ile “Henri Kandiyoti olacak. 10 Mayıs Çarşamba günü Saat:19.30’da Değirmendere Yalı Evleri Sanat Evi’nde gerçekleşecek olan sunum ve söyleşi programımıza  tüm sanatseverleri ve dostlarımızı bekleriz” dedi.

Henri Kandiyoti kimdir?

İstanbul’da doğdu. İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirdi. İlk fotoğraf eğitimini tamamladıktan sonra çeşitli fotoğraf projelerinde ve atölyelerinde yer aldı. 2020 yılında Anadolu Üniversitesi Fotoğrafçılık ve Kameramanlık bölümünden mezun oldu. Uluslararası yarışmalarda ve uluslararası fotoğraf gruplarında çok sayıda ödül kazandı. FIAP patronajlı yarışmalarda 250’den fazla ödül ve sergileme kazanarak FIAP tarafından EFIAP (Excellence FIAP) unvanı ile onurlandırılmıştır. 5 uluslararası fotoğraf grubuna yönetici olarak seçildi. 26 ulusal ve 36 uluslararası sergide 100’e yakın fotoğrafı sergilendi. Fotoğrafları Yunanistan’da; 6. Antiparos Uluslararası Fotoğraf Festivali, 3. Photosphere Uluslararası Fotoğraf Festivali ve 5. Hanya Uluslararası Fotoğraf Festivali’nde, İngiltere’de halkoyu kazananı seçildiği Londra Fotoğraf Festivali 2021’de ve İtalya’da “Lorenzo il Magnifico” ödülünü kazandığı 12. ve 13. Floransa Bienali’nde sergilendi. Birçok eseri galerilerde ve özel sanat koleksiyonerlerinde bulunmaktadır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —