Tarih: 14.03.2024 11:12

GFSD’nin bu haftaki konuğu İsmail Şahinbaş olacak BELGESEL FİLM GÖSTERİMİ OLACAK

Facebook Twitter Linked-in

GFSD’nin bu haftaki konuğu İsmail Şahinbaş olacak

BELGESEL FİLM GÖSTERİMİ OLACAK

Her hafta birbirinden değerli konukları ağırlayan Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD) bu hafta  Sırtçantam Sergisi, İmtiyaz Sahibi ve Yayın Yönetmeni İsmail Şahinbaş’ı ağırlayacak.

Bu akşam Saat 20.00’de

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği bu haftaki programını 15 Mart Cuma Akşamı Değirmendere Yalı Evleri’nde gerçekleştirecek. GFSD’nin bu hafta ki konuğu Sırtçantam Sergisi, İmtiyaz Sahibi ve Yayın Yönetmeni İsmail Şahinbaş olurken, programda Şahinbaş’ın ‘Öncesiz ‘Oluş’tan Sonsuzluğa Nüzhetiye Şelalesi’ belgesel film gösterimi yapılacak.

İkiz, sanatseverleri davet etti

GFSD Başkanı İsmail İkiz, düzenleyecekleri program konusunda yaptığı açıklamada, Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği olarak düzenlediğimiz ve her hafta birbirinden değerli konukları ağırladığımız programımızda bu hafta ki konuğumuz  Sırtçantam Sergisi, İmtiyaz Sahibi ve Yayın Yönetmeni İsmail Şahinbaş olacak. 15 Mart 2024 Cuma günü saat: 20.00’da Değirmendere Yalıevleri’nde düzenleyeceğimiz programımızda Şahinbaş, ‘Öncesiz ‘Oluş’tan Sonsuzluğa Nüzhetiye Şelalesi’ belgesel filminin ilk gösterimi yapılacak. Tüm sanat severleri programımıza bekleriz” dedi.

İsmail Şahinbaş kimdir

15 Aralık 1968 yılında Rize’nin Pazar ilçesinde doğdu. 1989 yılında fotoğrafa ve dağcılığa başladı. 2000 yılında fotoğraf ve turizm alanında çalışmalar yapmak üzere Günışığı Turizm Yayıncılık şirketini kurdu. Sırtçantam Gezi Kültürü Dergisi ve Anabasis Yayınları’nın Genel Yayın Yönetmenliği’nin yanında, özel temalı etkinlikler gerçekleştiren rehberlik yapıyor.

Yönetmenliğini Yaptığı Belgesel Filmler

Anadolu Güncesi – 2009 …. İZ TV
Sırt Çantam – 2007 …. İZ TV

Geçmişteki Geleceğimiz Safranbolu –
10. Altın Safran Belgesel Film Festivali, Özel Gösterim. 2009




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —