Tarih: 29.03.2019 13:40

GFSD’nin bu haftaki konuğu Seraceddin Yıldız oldu

Facebook Twitter Linked-in

GFSD’nin bu haftaki konuğu Seraceddin Yıldız oldu

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD), geçtiğimiz akşam dernek binasında,  “Penceremden Pencereler ve Canlanan Çamur” isimli sunumu ile Fotoğraf Sanatçısı Seraceddin Yıldız’ı dernek binasında ağırladı.

GFSD Farkı

İlçemize getirdiği ülkemizin önemli Fotoğraf Sanatçıları ve başarılarıyla dikkat çeken GFSD bu hafta önemli bir Fotoğraf Sanatçısını daha ağırladı. Dün akşam dernek binasında ünlü Fotoğraf Sanatçısı Seraceddin Yıldız’ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren GFSD Başkanı İsmail İkiz, katılımlarından dolayı başta Seraceddin Yıldız’a ve katılımcılara çok teşekkür etti. Başkan İkiz’in ardından sözü alan Yıldız, dernek üyelerine ilgilerinden ötürü teşekkürlerini iletti.

Yıldız, gösterisiyle büyüledi

GFSD, “Perşembe akşamları” buluşmasında, geçtiğimiz akşam dernek lokalinde AFIAP Unvanlı TFSF Fotoğraf Sanatçısı ve TFSF Temsilcisi Seraceddin Yıldız’ı ağırladı. Seraceddin Yıldız, dernek üyelerine “Penceremden Pencereler ve Canlanan Çamur” isimli gösterilerini sergileyerek, gösteri sonrasında verdiği bilgiler ile GFSD üyelerine güzel bir akşam yaşattı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —