Tarih: 27.02.2019 13:54

GFSD’ye konuk olan İsmail Hakkı Timuçin’den SU VE DAMLALAR İLE İLGİLİ UYGULAMALARI ÇEKİM TEKNİKLERİ

Facebook Twitter Linked-in

GFSD’ye konuk olan İsmail Hakkı Timuçin’den

SU VE DAMLALAR İLE İLGİLİ UYGULAMALARI ÇEKİM TEKNİKLERİ

İlçemizin önemli derneklerinden olan Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği(GFSD) önemli bir fotoğraf sanatçısını konuk etti. Fotoğraf sanatçısı İsmail Hakkı Timuçin’in konuk olduğu atölye çalışmasında GFSD Su ve damlalar ile ilgili uygulamaları çekim teknikleri’ hakkında önemli bilgiler edindiler.

GFSD üyelerinden yoğun katılım

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD) üyeleri, ilçemizde bulunan dernek binasında düzenlenen atölye çalışmasında bir araya geldi. İlimizin tanınmış fotoğraf sanatçılarından olan İsmail Hakkı Timuçin’in konuk olduğu atölye çalışmasında Timuçin, ‘ Su ve damlalar ile ilgili uygulamaları çekim teknikleri’ hakkında katılımcılara bilgi verdi. GFSD üyelerinden yoğun katılımın gerçekleştiği etkinlikte Dernek Başkanı İsmail İkiz, İsmail Hakkı Timuçin’e karikatürünü hediye etti.

Toplantılar eğitim ağırlıklı olacak

Atölye çalışması başlamadan önce bir selamlama konuşması yapan Dernek Başkanı İsmail İkiz, “Bu güne kadar birçok fotoğraf sanatçısını GFSD ailesi olarak konuk ettik. Bu akşam ki konuğumuzda ünlü fotoğraf sanatçımız İsmail Hakkı Timuçin oldu. Bu akşam bizlere su ve samlalar ile ilgili uygulamaları çekim tekniklerinin tüyolarını verecek. Ben katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Derneğimizde bugüne kadar birçok fotoğraf sanatçısını ağırladık ama bu akşamki toplanmamız biraz daha farklı olacak. Bunun nedeni de artık gelen konuklarımız kullandıkları teknikleri bizlere aktaracak. Yani bundan sonra artık eğitimlere ağırlık vereceğiz. Üyemiz olan İsmail Hakkı Timuçin ile bunun startını veriyoruz. Geldiğiniz için teşekkür ederim” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —