Tarih: 02.06.2023 10:47

GİHO MAFEN 2023 Bilim Olimpiyatları’nın 2.si Gölcük’te yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

GİHO MAFEN 2023 Bilim Olimpiyatları’nın 2.si Gölcük’te yapıldı

Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gölcük İmam Hatip Ortaokulu iş birliği protokolü çerçevesinde hazırlanan ve bu yıl ikincisi düzenlenen GİHO MAFEN Bilim Olimpiyatlarına 13 İlkokul, 132 öğrenci, 50 Danışman Öğretmen, 50 Danışman Yönetici katıldı.

13 İlkokul, 132 öğrenci, 50 Danışman Öğretmen, 50 Danışman Yönetici katıldı

Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gölcük İmam Hatip Ortaokulu iş birliği protokolü çerçevesinde hazırlanan ve bu yıl ikincisi düzenlenen GİHO MAFEN Bilim Olimpiyatlarına 13 İlkokul, 132 öğrenci, 50 Danışman Öğretmen, 50 Danışman Yönetici katıldı. Gölcük İmam Hatip Ortaokulunda 21 Mayıs 2023 tarihinde yapılan yarışma sınavının ardından Bilim Şenliği gerçekleşti. Bilim Şenliğinde Gölcük İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin birbirinden güzel çalışmaları yine çalışmaları yapan öğrenciler tarafından sunuldu.

Dereceye giren Okul ve Öğrencilere ödülleri takdim edildi

GİHO MAFEN Bilim Olimpiyatlarında dereceye giren ilk üç okula ve ilk 10 öğrenciye ödülleri takdim edildi.

Birinciye ödülü Prof. Dr. Elif Çelebi Öncü verdi

Törene katılım sağlayan Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elif Çelebi Öncü Birinci olan Değirmendere Şehit Cengiz Topel İlkokulu öğrencisi Canan Beray Akdoğan’a madalyasını ve ödüllerini takdim etti.

Tebrik ettiler

Ödül törenine Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Esma Buluş Kırıkkaya, Doç. Dr. Derya Kaltakçı Gürel, Yusuf Koç; Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Şube Müdürleri Vedat Sever, Ozan Baş ve Abdulhalik Köse katılım sağlayarak, Okulları ve Öğrencileri tebrik etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —