Tarih: 27.10.2022 11:30

Giysi Kumbaraları çöp atma yeri değildir

Facebook Twitter Linked-in

Giysi Kumbaraları çöp atma yeri değildir

Geri Dönüşüm Projesi kapsamında ilçemizin birçok noktasına monte edilen giysi kumbaraları giyilmeyecek durumda olan kıyafetlerin geri dönüşüme kazandırılması konusunda büyük kolaylık sağlarken, giysi kumbaralarına atılan çöpler tepki çekiyor.

Tepki çekti

Gölcük Belediyesi tarafından ilçemizde geçtiğimiz yıllarda kullanılmayan giysilerin geri dönüşüme kazandırılması amacıyla çeşitli bölgelere yerleştirilen giysi kumbaraları, giyilmeyecek durumda olan giysileri geri dönüşüme kazandırılması konusunda büyük kolaylık sağlarken giysi kumbaralarına atılan çöpler tepkilere neden oluyor.

“Çöpünüzü gidin çöp kutusuna atın”

Geçtiğimiz yıllarda Gölcük Belediyesi tarafından hayata geçirilen giysi kumbarası ilçemizde oldukça beğenilirken giysi kumbaralarına amacının dışında atılan çöpler tepki çekiyor. Giysi kumbarasına atılan çöpleri gören vatandaşlar oldukça tepki gösterdi. Giysi kumbarasında çöpün ne işi var diye isyan eden vatandaşlar, “ Bu giysi kumbaraları evlerinde artık kullanılmayan giysilerin geri dönüşüme kazandırılması ya da ihtiyaç sahiplerine verilmesi amacıyla konuldu. Bu şekilde çöpleri atılması için değil. Çöpünüzü gidin çöp kutusuna atın” diyerek tepkilerini dile getirdiler.    




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —