-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,18% 0,16
-
EURO
50,95% 0,05
-
GRAM ALTIN
7230,49% 0,36
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
Göçükçü Erkut İşletmecisi Erkut Öznar “GÖÇÜK DÜZELTMEK BİZİM İŞİMİZ”
Göçük düzeltme işinde deneyimli ve uzman olan Göçükçü Erkut Yeni Sanayi Sitesinde çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Pasta cila ve boya koruma en iyi şekilde Göçükçü Erkut’ta yapılmaktadır.
Göçük düzeltme işinde deneyimli ve uzman olan Göçükçü Erkut Yeni Sanayi Sitesinde çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Yeni Sanayi Sitesi C Blok 13/2 C/2 adresinde kesintisiz bir şekilde müşterilerine hizmet etmektedir. Pasta cila ve boya koruma en iyi şekilde Göçükçü Erkut’ta yapılmaktadır.
GÖÇÜK DÜZELTME NASIL YAPILIR
Boyasız Kaporta Göçük Düzeltme herhangi bir boya işine maruz kalmadan aracınızda meydana gelen küçük çaplı ezik ve göçükleri gidermek için kullanılan harika bir yöntemdir. Genellikle 5 cm çap ölçüsüne kadar kaporta göçükleri için uygulanır.
Hepimizin başına küçük kazalar gelebilir. Aracımızın üzerine düşecek herhangi bir nesne, alışveriş arabaları, park halindeyken diğer aracın kapısının çarpması gibi küçük kazalarınızı dert etmeyin. Bu gibi durumlarda, aracınızı özel el aletleri ile orijinal boyasına zarar vermeden düzelterek eski haline getiriyoruz.
PDR TEKNİĞİ TASARRUF SAĞLAR
PDR tekniği size hem zaman tasarrufu hem de kar sağlar. En kısa sürede en ekonomik çözümü sunar. Aracın parçalarını sökmeye, düzeltmeye ve boyamaya gerek duymaz. Macun ve diğer kimyasal maddeler kullanmaya gerek kalmaz. Masrafı 2-3 kat azaltır. Aracınızın orijinalliği bozulmaz, ikinci el satışında değer kaybına uğramaz. PDR teknolojisi arabanın boyasının zarar görmemiş olması durumunda geçerlidir. Göçük bölgesindeki saçın uzamamış ve boyanın zarar görmemiş olması şarttır. Daha önce hasar görmüş, macunlanıp boyanmış saç veya alüminyum alaşımlı paneller üzerindeki göçüklerin giderilmesinde PDR tekniği kullanılmaz. Böyle durumlarda macunun ve boyanın çatlama ihtimali çok yüksektir.
Haber: Serap DURUKAN
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A VE KOCAELİ HALKINA ÖZEL TEŞEKKÜR
BÜYÜKŞEHİR’İN KARDEŞLİK SOFRASI HALEP’TE KURULDU
HALK EĞİTİM’DE HEREKE HALISI DOKUMA SANATI YENİDEN YAŞATILIYOR
NUSRET’İN KAHRAMAN KOMUTANININ TORUNU ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR
ESNAF ODASI BAŞKANI YILDIZ “BAYRAM PAZARI İLÇEMİZE RENK KATACAK”
BÜYÜKAKIN, TÜGVA İFTARINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
DEĞİRMENDERESPOR’DAN U10 FUTBOL TURNUVASI
165 ŞOFÖRE 487 BİN TL CEZA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’IN, PAZARCI ESNAFIYLA YAPTIĞI İFTARA YOĞUN KATILIM
AKTAŞ ÇİFTİ, DONANMA KOMUTANLIĞININ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA DÜZENLEDİĞİ İFTAR KATILDI
VALİ AKTAŞ, GÖLCÜK EYÜP SULTAN PROJE HAFIZLIK İMAM HATİP ORTAOKULUNUN PROGRAMINA KATILDI
FİRARİ KADIN HIRSIZ YAKALANDI
HER NOKTA TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR
TRAFİK CEZASI KAOSU
TASAVVUF MÜZİĞİ KONSERİ
EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK
KADEM KOCAELİ TEMSİLCİLİĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ
Emekli astsubay Abdullah Güder Dualarla uğurlandı
KOCAELİ’NİN TURİZM RÜZGÂRI BERLİN’DE ESTİ
YENİ SPOR KOMPLEKSİ KÖRFEZ’E DEĞER KATACAK
KARTEPE’DEN BULGARİSTAN’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
GÖLCÜK’TE İLMEK İLMEK SANAT: 2. GELENEKSEL ÖRGÜ ŞÖLENİ BAŞLIYOR
KSO’DA KADIN ÇİFTÇİLER SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK İÇİN BULUŞTU
GÖLCÜK'TE EMNİYETTEN KAÇAMADI
TEMAD’IN İKİCİ İFTARI KARAMÜRSEL’DEKİ ÇOCUKLARA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, GAZZELİLERE MORAL VERDİ
ESKİDEN OKULDA TUVALET Mİ VARDI ?
KULİSTE MUHABBETLER...
BAŞİSKELE’YE YENİ NEFES: YEŞİLYURT VADİSİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, MISIR’DA
Yükleniyor



