Tarih: 11.11.2020 13:45

Göcükspor deplasmanda Osmaniye FK’ye konuk olacak HEDEF 3 PUAN

Facebook Twitter Linked-in

Göcükspor deplasmanda Osmaniye FK’ye konuk olacak

HEDEF 3 PUAN

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gölcükspor yarın saat 13.00’da deplasmanda Osmaniye FK’ ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz oynayacağı maçta grubun son sırasında yer alan Osmaniye FK’den 3 puan alma hedefinde.

2 futbolcu bu hafta kadroda yok

Ligde son oynadığı 4 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik alarak bu süreci yenilmeden geçen temsilcimiz Gölcükspor yarın deplasmanda Osmaniye FK ile karşı karşıya gelecek. Son üç maçta kalesini gole de kapatan temsilcimiz bu karşılaşmadan da puan yada puanlarla ayrılmayı hedefliyor. Kırmızı şimşeklerde ameliyat olan Kadir Atagün ve sakatlığı bulunan Barış Şaffak  bu maçın kadrosunda yer alamayacak.

Karşılaşmanın Hakemliğini Bakır Düdük yapacak

Temsilcimizin 3 puan arayacağı zorlu deplasmanın hakemi Samsun bölgesi hakemlerinden Yakup Bakır olacak. Bakır’ın yardımcıları ise Mustafa Zıvalı ve Giray Kara olacak. Temsilcimiz Gölcükspor’un konuk olacağı Osmaniye FK, grupta geriye kalan haftalarda henüz puanla tanışamadı. Temsilcimiz bu maçtan da galibiyetle ayrılarak galibiyet serisi başlatmak istiyor. Kırmızı şimşekler son iki deplasman maçında 4 puan toplamayı başardı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —