Tarih: 25.03.2021 08:49

Gölcük 338. Sokak sakinlerinin istekleri yerine getirilmedi YETKİLİLERE SESLENDİLER

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizde 1 Mart Caddesi 338. Sokaktan Kazım Karabekir Caddesi bitimine kadar devam eden yolun durumu mahalle sakinlerini bezdirmiş durumda. Geçtiğimiz haftalarda konuyu gazetemizde de dile getirmiş, sokak sakinleri de isteklerini yetkililere iletmişti. Aradan geçen zamanda 338. Sokakta sorunlar hala devam ediyor. Sokak sakinleri ‘Yetkililer lütfen sorunumuzu çözsün’ diyerek isteklerini belirttiler.

Yetkililer duyarsız davranmamalı


Gölcük 1 Mart Caddesinde bulunan ve 338. Sokaktan Kazım Karabekir Caddesi bitimine kadar devam eden yolun durumu Gölcük’e yakışmıyor. Yol bozukluğu yoğunluğu artan mahalle sakinlerini de bezdirmiş durumda. Mahalle sakinleri bir araya gelerek yetkililere seslendi ve ‘4 yıldır girişimlerde bulunduğumuz yolumuzun asfaltlanmasını istiyoruz. Belediyemiz sesimizi duysun’ dediler.

 Rögardan taşan sular evlere kadar gidiyor

338. sokakta yolun üst bölümünde bulunan bir rögardan taşan kanalizasyon ise toprağın yumuşamasına, toprak kayması tehlikesini arttırıyor. Mahalle sakinleri rögarda oluşan sorunun çözülmesini istediklerini belirterek, ‘Rögardan akan sular yolun altındaki yaşam mahallerine doğru akıyor. Önümüz yaz. Havalar ısındığında kanalizasyon koku yapar ve mahallemiz için sağlık sorunu olabilir. Bizler belediyemizden isteklerimizi yerine getirmelerini istiyoruz’ diye konuştular.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —