Tarih: 10.09.2021 13:23

Gölcük 47. Sokakta tabelalar SÜRÜCÜLERİ ŞAŞKINA ÇEVİRİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Dumlupınar Mahallesi 47.Sokakta her iki yöne dönülmez tabelaları sürücülerin kafasını karıştırıyor. Özellikle ilçemizi iyi bilmeyen sürücüler tabelaları gördüklerinde adeta şaşkınlığa uğruyor. Sürücüler daha anlaşılabilir tabela konulmasını istiyor.

Bir an önce düzeltilmeli

Geçtiğimiz aylarda Dumlupınar Mahallesi 47. Sokak üzerinde bulunan uyarı tabelasının düşmesi nedeniyle ekipler tarafından tabela yenilendi. Ekiplerin bir anlık dikkatsizliği nedeniyle  sağa dönüşün yasak olduğu yolda sola dönüş yasak tabelası asıldı. Yolun karşı tarafında da yolun sağa dönüş yasak olması nedeniyle bulunan tabela nedeniyle yolda sağa ve sola dönüş yasak olduğunu gören sürücüler ne yapacaklarını şaşırdıkları için bu durumun bir an önce düzeltilmesini istediklerini ifade ettiler.

Sola dönüş yerine sağa dönüş yasak tabelası koydular

Dumlupınar Mahallesi 47. sokağın sonunda normalde 25. Sokağa dönüş yasak ve sürücülerin 63. Sokak istikametinde devam etmeleri gerekiyor. Fakat uyarı tabelası yanlış konulan yolda sürücüler ne yapacaklarını şaşırıyor. Konuyu defalarca belediyeye haber veren mahalle sakinleri durumunu düzeltilmemesinden dolayı oldukça şikayetçi. Mahalle sakinleri bu durumun en kısa sürede düzeltilmesini istediklerini ifade ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —