Tarih: 13.03.2024 12:36

Gölcük ADSM Başhekimi Dt.Betül Gümen Helvacı’ya HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük ADSM Başhekimi Dt.Betül Gümen Helvacı’ya

HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz ay Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne Başhekim olarak atanan Dt.Betül Gümen Helvacı’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Nuh Çimento Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İdari Birim Çalışanları ziyaret etti

Gölcük ADSM Başhekimi Dt. Betül Gümen Helvacı’ya son olarak  Nuh Çimento Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İdari Birim Çalışanları Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt.Betül Gümen Helvacı‘yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt.Betül Gümen Helvacı nazik ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek misafirlerine teşekkürlerini iletti.

AK Parti kadın Kolları’ndan ziyaret

Gölcük ADSM Başhekimi Dt. Betül Gümen Helvacı’ya bir diğer ziyarette AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ve AK Parti Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken’den oldu. Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Betül Gümen Helvacı‘yı makamında ziyaret eden Özdemir ve Yelken, Başhekim Helvacı’ya yeni görevinde başarılar dilediler. Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Betül Gümen Helvacı nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkürlerini iletti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —