Tarih: 29.06.2023 12:05

Gölcük AK Parti Kurban Bayramını yoğun katılımla kutladı TALUS’TAN GÖLCÜKLÜLERE TEŞEKKÜR

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı bayramlaşma programını bu sabah AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus’un katılımıyla gerçekleştirdi.  

Gerçekleştirilen bayramlaşma programına AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, AK Parti’nin Ağabeyi konumunda olan Mehmet Ellibeş, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetimleri ile çok sayıda partililer katılım sağladı.

Talus, ‘Gölcük her zaman Ülkesine ve Reisine sahip çıkıyor’

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, partinin bayramlaşma programında yaptığı konuşmada tüm İslam Aleminin ve Gölcük halkının Kurban Bayramını kutlarken, bayramların birlik ve beraberlik günü olduğunu ifade etti. Talus, ayrıca 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta yapılan Seçimlerde Gölcük halkına teveccühlerinden ötürü teşekkür ederek, ‘Gölcük her zaman Ülkesine ve Reisine sahip çıkıyor’ dedi.

‘Bayramınızı kutluyoruz’

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, bayramlaşma programına katılım sağlayan başta AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus’a, teşkilat yönetimine ve partililere teşekkür ederek, bayramlarını kutladı. AK Partililer bayramlaşma programının ardından saat 11.30’daki kent bayramlaşma programına katılım sağladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —