Tarih: 23.11.2020 11:58

Gölcük AK Parti Tanıtım ve Medya’dan sorumlu Başkan yardımcısı Hasan Uzuner KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ’NDE TEDAVİ ALTINA ALINDI

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük AK Parti Tanıtım ve Medya’dan sorumlu Başkan yardımcısı Hasan Uzuner

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ’NDE TEDAVİ ALTINA ALINDI

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de her geçen gün hızla yayılan Coronavirüs’te vaka sayıları hızla artmaya devam ediyor. Coronavirüs’e yakalanan Gölcük AK Parti Tanıtım ve Medya’dan sorumlu Başkan yardımcısı Hasan Uzuner Kocaeli Üniversitesinde tedavi altına alındı.

Coronavirüs’e yakalanan Gölcük AK Parti Tanıtım ve Medya’dan sorumlu Başkan yardımcısı Hasan Uzuner Kocaeli Üniversitesi’nde tedavi altına alındı. Uzuner, sağlığıyla ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.

“Çok zor bir süreçten geçiyoruz”

Sağlığı hakkında bilgi veren Uzuner “Yaklaşık 15 gündür evinde Coronavirüs tedavi gören Hasan Uzuner geçtiğimiz akşam Kocaeli Üniversitesi hastanesine kaldırılıp tedavi görmeye başladı. Gazetemize açıklama yapan Uzuner “Rabbim herkese şifa versin. Çok zor bir süreçten geçiyoruz. Koronavirüs hastalığına yakalanan hiç kimseyi lütfen telefonla arayıp beni zor durumda bırakmayın. Bu süreçte tüm dost ve akrabalarım sağlığım hakkında bilgi almak için arıyorlar Allah hepsinden razı olsun ama konuşacak takatim kalmadı, lütfen telefon etmeyin. Bu süreçte siz değerli dost ve akrabalarımın duasına değerli doktorlarımızın bilgisine emanetim.

“Bana bir şey olmaz demeyin bu hastalığı çekmeyen bilmez”

Sözlerine devam eden Uzuner, “Lütfen maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyalım. Bana bir şey olmaz demeyin bu hastalığı çekmeyen bilmez, Allah düşmanımın başına vermesin. Çok kötü bir hastalık o yüzden kendi izolasyonumuzu kendimiz oluşturup, imkanlar ölçüsünde evde kalıp sağlıklı yaşama tutunun derim. Kurallara lütfen uyun, uymayanları uyarın yada uzak durun. Düğün, Cenaze, misafirlik gibi toplu yerde bulunmayın. Değerli hemşerilerim bu hastalığın şakası yok, çeken bilir. Hasta ziyaretlerinden bir süre kaçının. Mutlaka maske takın, maskesiz  sokağa çıkmayın, mesafenize çok dikkat edin. Rabbim tüm hastalara şifa versin, doktorlarımıza, sağlık çalışanlarımıza Allah kolaylık versin hepsi bize şifa olmak için arı gibi çalışıyor, koşuşturuyorlar. Onlarında canı burnunda lütfen Allah için hastalıktan uzak durun”dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —