Tarih: 15.02.2023 14:20

Gölcük AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden DEPREM BÖLGESİNE BÜYÜK DESTEK

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden

DEPREM BÖLGESİNE BÜYÜK DESTEK

Gölcük  Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  geçtiğimiz hafta deprem bölgesine yapıp gönderdi 10 bin ekmeğin ardından Moda Tasarım Alanı Öğretmenleri,deprem bölgesine gönderilmek üzere süit, pijama, atkı bere takımları, pelüş battaniyelerin dikimi yaptılar.

İlk günden beri depremzedelere umut oldular

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük deprem 10 ili etkilemişti. Depremin ilk gününden beri ilçemizden deprem bölgesine yardımlar gönderilmeye devam ediliyor. Geçtiğimiz hafta  Gölcük  Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gıda Alanı Öğretmenleri tarafından deprem bölgesine gönderilen 10 bin paketli ekmeğin ardından Moda Tasarım Alanı Öğretmenleri tarafından deprem bölgesine gönderilmek üzere bağış yapılan kumaşlar kullanılarak çeşitli bedenlerde süit, pijama, atkı bere takımları, pelüş battaniyelerin dikimi yapıldı. Hazırlanan ürünler en kıza zamanda deprem bölgesine gönderileceği belirtildi.

Seferberce çalıştılar, depremzedeler için ürettiler

Gölcük  Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetiminden gerçekleştirilen çalışma konusunda yapılan açıklamada,  “Gölcük  Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Moda Tasarım Alanı olarak deprem bölgesindeki depremzede vatandaşlara iletmek üzere, bağış yapılan kumaşlar kullanılarak çeşitli bedenlerde süit, pijama, atkı bere takımları, pelüş battaniyelerin dikimi yapılmaktadır. Bizlere bu konuda gerek kumaş, gerekse nakdi yardımda bulunan tüm hayırseverlere, dikim aşamasında da desteklerini esirgemeyen okul öğretmenlerimize, açık lise öğrencilerimize, mezun öğrencilerimize, Moda Tasarım Alanı öğretmenleri ve AKV MTAL Okul idaresi adına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” denildi.

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —