Tarih: 17.01.2022 11:32

Gölcük Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Ferhat Bozkurt’tan BÜYÜK TEPKİ

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Ferhat Bozkurt, Sezen Aksu’nun bir şarkısında geçen ifadelerle beraber Hz. Adem ile Hz. Havva’ya ve dini değerlere hakaret ettiği gerekçesiyle tepki gösterdi.

“İmanımıza saldıran bu tipler bu topraklarda hiçbir karşılık bulmamalıdır”

Gölcük Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Ferhat Bozkurt  yaptığı açıklamada, “Kendisine “sanatçı” denen bir müsveddenin Rabbi’mizin seçtiği ilk peygamber olan Adem Babamıza ve onun muhtereme eşi olan Havva Anamıza yaptığı hakareti esefle öğrendik. Böyle bir hadisenin  Asırlarca İslam’ın hizmetinde bulunmuş bu topraklarda cereyan etmesi teessürümüzü kat kat arttırdı. İmanımıza saldıran bu tipler bu topraklarda hiçbir karşılık bulmamalıdır. Kim olursa olsun dini ve milli değerlerle çatışan sanat adı altında türlü kötülükleri, şerleri ve ahlaksızlıkları yaymaya çalışan kişiler hakkında kanuni yollara başvurulmalı, hak ettikleri cezaya çarptırılmalıdır” dedi.

“Halk içinde toplumsal huzuru ve barışı tehdit eden sözler söyleyerek kitleleri kışkırtmaktadırlar”

Sözlerine devam eden Bozkurt, “Bu kişiler yaşadıkları toplumun inancını taşımadıkları gibi o toplumun inancını kendilerine düşman bellemişler ve bu düşmanlığı türlü vesilelerle açığa çıkartma girişiminde bulunmaktadırlar. Halk içinde toplumsal huzuru ve barışı tehdit eden sözler söyleyerek kitleleri kışkırtmaktadırlar. Biz Anadolu Gençlik Derneği mensupları olarak inancımıza yapılan her türlü saldırının karşısında, hak ve hakikatin yanında duracağız. Din ve ahlak düşmanlarının kışkırtıcı söz ve tavırlarına karşı bu ümmetin gençlerini uyaracak ve onlara hakkı tavsiye edeceğiz. İlaveten bu şenaati işleyen suçluların hak ettikleri cezayı almaları için elimizden geleni yapacak ve kanunen takipçisi olacağız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —