Tarih: 03.05.2023 13:26

Gölcük Anakucağı Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulübü’nde 2. BİLİM ŞENLİĞİ YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Anakucağı Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulübü’nde

2. BİLİM ŞENLİĞİ YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

İlçemizin başarılı kuruluşlarından Gölcük Anakucağı Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulübü geçen senelerde de yapmış olduğu ve geleneksel hale gelmiş olan Bilim Şenliğini  bu senede  başarılı bir şekilde tekrarladılar. Öğrencilerin hazırlamış oldukları sunumlar davetlilerden tam puan aldı.

Öğrencilerin çalışmaları göz doldurdu

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’ in de  destek verdiği ve katıldığı çocukların yaptığı ve geliştirdikleri fen, fizik, tarih, kimya, matematik, Türkçe, sosyal, İngilizce ve robotik kodlama konularındaki çalışmaları göz doldurdu.

Katılım oldukça yoğun oldu

Gölcük Anakucağı Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulübü’nün bahçesinde gerçekleşen 2. Bilim Şenliği’ne Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer başta olmak üzere Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları Yönetimi, Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Dinçer Koç,  Gölcük Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Arslan, Gölcük Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mevlüt Gül, Gölcük Engelliler Derneği Kurucu Başkanı Emine Cebeci ile veliler katılım sağladı.

Kurtoğlu, “Derslere olan ön yargıları yıkmak adına çok güzel bir etkinlik oluyor”

Konu ile ilgili açıklama yapan Kurum Müdürü Merve Hatice Kurtoğlu, “Ben Trakya Üniversitesi Fen Bilgisi Öğretmenliği mezunuyum. Öğrenimim boyunca bilim şenlikleri yaparak öğrenciler arası etkileşimi birçok kez gördüm. Derslere olan ön yargıları yıkmak adına çok güzel bir etkinlik oluyor. Çalıştığım tüm kurumlarda bu etkinliği yapmaya çok önem verdim. Çünkü çok yönlü bir etkinlik. Öğrenciler kendi ürünlerini arkadaşları ile işbirliği yaparak oluşturuyor. Sonra bu ürünlerini misafirlerimize anlatıyor, sunuyor. Gelen misafirler sorular soruyorlar, cevaplıyorlar. Tüm bunlar sene boyunca öğrendikleri konulardan oluşuyor. Tamamen doğaçlama bir etkinlik. Çocukların sağlıklı gelişimleri ve iletişim yetenekleri için muazzam bir etkinlik. Bir kez daha bana böyle bir etkinlik hazırla fırsatı verdiği için değerli Dilek Onay’a çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —