Tarih: 10.02.2022 12:54

Gölcük Anıtpark’ta yoğun temizlik çalışması

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Anıtpark’ta yoğun temizlik çalışması

İlçemizin en çok tercih edilen mekanı olan Anıtpark, Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından tertemiz yapıldı. 

Tazyikli su ile yıkadılar

Gölcük Belediyesi’nin en aktif birimi olan Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde temizlik çalışmalarını aralıksız bir şekilde devam ettiriyor. Her gün özel temizlik arabası ile temizlenen Anıtpark’ta ekipler bu sefer tazyikli su ile yıkama çalışması yaparak derinlemesine bir çalışma yürüttü.

Vatandaşlardan teşekkür

Gölcük’ün en çok tercih edilen ve gün içerisinde her yaş gurubundan vatandaşın kullandığı Anıtpark’ta temizlik çalışmaları aralıksız devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler dün Anıtpark’ta her zamankinden farklı olarak tazyikli su ile derinlemesine bir çalışma yaptı. Temizlik İşleri’nden yapılan açıklamada, “Gölcük Anıtpark, ekiplerimizce tazyikli su ile yıkandı ve Hako aracımız ile süpürülüp, zeminde birikmiş sular alınarak temizliği gerçekleştirildi” denilirken, vatandaşlar çalışmalarından ötürü ekiplere teşekkür ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —